Отцепниците от Има такъв народ“, които се натрапиха в листите

...
Отцепниците от Има такъв народ“, които се натрапиха в листите
Коментари Харесай

ПП на война с предателите от ИТН в листите – избутват парашутистите с преференции

Отцепниците от „ ИТН “, които се натрапиха в листите на „ Продължаваме промяната “, ще бъдат изтласкани обратно с преференции, научи „ Филтър “ от редиците на някогашните ръководещи.

Шестимата някогашни депутати на Слави Трифонов се уредиха в тима на Кирил Петков, откакто потвърдиха лоялността си в 47-ото Народно заседание и почтително гласоподаваха с ръководещите.

От всички единствено Николай Радулов не е претендент за народен представител от „ Продължаваме промяната “. Бившият състезателен министър Радостин Василев е първи в Габрово. Адвокатът Иво Атанасов води листата на Политическа партия във Видин. На избираеми места са още Кирил Симеонов в Търговище, Георги Георгиев във Враца и София, Деян Петков в Плевен и Светлин Стоянов в Русе.

Срещу присъединяване им в листите за изборите имаше брожения в редиците на Политическа партия, само че с доста старания и диалози Кирил Петков и Асен Василев убедили съпартийците си, че по този начин ще привлекат повече гласове.

Зад гърба на водачите обаче тече различен развой. Местните структури на партията им настойчиво работят, с цел да вкарат в Народното събрание своите хора, а не натрапниците от Има Такъв Народ.

Реклама

Особено трагично е ситуацията във Видин, където лидер е Иво Атанасов. Местните симпатизанти на „ Промяната “ към този момент разискват в закрити групи във фейсбук и в персонални диалози между тях по какъв начин да го пратят надолу в листата с всеобщи преференции за техните хора.

На изборите през ноември миналаа година лидер беше Петър Миланов, който в този момент е втори. В област Видин партията на Петков и Василев също има късмет единствено за един мандат. Петър Миланов е другар на Кирил Петков от самодейността „ Да спасим Корал “, където някогашният министър председател беше деятелен участник. Той също негодувал против натрапения от София лидер Иво Атанасов като разколник от Има Такъв Народ и стягал редиците на своите, с цел да го поддържат всеобщо с преференция.

Шанс за Народното събрание има и Кирил Симеонов, който е втори в Търговище след Даниел Лорер. Лорер обаче е лидер и във Варна. Ако избере да влезе от морската столица, Симеонов от Има Такъв Народ ще влезе сигурно в Народното събрание. Той може доста по-лесно да бъде преместен от второто място с преференции.

До този вид обаче надали ще се стигне, споделят информаторите. Най-вероятно Лорер ще избере да влезе от Търговище, с цел да освободи място на идващите в листата от Варна, където няма отцепници от Има Такъв Народ.

С огромен късмет да влезе в Народното събрание обаче е Георги Георгиев от Враца. В родния си град той е на второ място, а в 24-ти МИР в София е четвърти. Георгиев има упоритости и за пост в Министерство на регионалното развитие и с него има предварителни сделки да стане зам.- министър, в случай че „ Продължаваме промяната “ сформира кабинет.

Последното наподобява повече като химера, в сравнение с като опция, разясняват самостоятелни анализатори.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР