Оттам отбелязват, че наказателно дело срещу 26-годишния Георги Георгиев, който

...
Оттам отбелязват, че наказателно дело срещу 26-годишния Георги Георгиев, който
Коментари Харесай

Всички съдии от Стара Загора дадоха отвод по делото „Дебора“

Оттам означават, че наказателно дело против 26-годишния Георги Георгиев, който е обвинен по случая, е изпратено на Върховния касационен съд за установяване на различен, идентичен по степен съд, който да го прегледа.

 

Една част от правосъдните сформира са си дали отказ поради изговаряне по въпроса за мярката за неотклонение, взета в хода на досъдебното произвеждане. Счели са, че тези произнасяния са спънка да прегледат наказателното дело от общ темперамент, поради изразено мнение по доказателствата, въпроса за виновността и доказаност на обвиняванията. Останалата част от съставите са дали отказ с оглед обществено публикуваните подозрения в безпристрастността и обективността им при разглеждане и решение на делото.

 

Припомняме, че обвиненият Георги Георгиев беше изправен пред съда за това, че е нанесъл голям брой рани с макетен нож на 18-годишната Дебора Михайлова. Той отправил закани за ликвидиране и обръснал по принудителен метод косата на младото момиче. Обвинителният акт против Георгиев беше импортиран в Районния съд в Стара Загора на 15 декември предходната година.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР