Сега обаче Грейсленд е в центъра на спор с компания,

...
Сега обаче Грейсленд е в центъра на спор с компания,
Коментари Харесай

Внучката на Елвис се опитва да спаси Грейсленд

Сега обаче Грейсленд е в центъра на спор с компания, която твърди, че комплексът е бил употребен като поръчителство на заем в размер на 3,8 млн. $, взет от Лиза Мари, само че по този начин и не изплатен.

Кий твърди, че документите по заема са лъжливи и че подписът на майка ѝ е подправен, написа Би Би Си.

 

34-годишната актриса, която е най-известна с присъединяване си в сериала на Amazon " Дейзи Джоунс и шестимата ", е подала правосъден иск, с цел да спре провеждането на планувания за четвъртък търг.

Naussany Investments, компанията, която твърди, че е предоставила заема, към момента не е направила обществен коментар.

 

Компанията Elvis Presley Enterprises, която ръководи Грейсленд и активите на Elvis Presley Trust, твърди, че заемът в никакъв случай не е бил отпускан и че Лиза Мари в никакъв случай не е давала подписа си.

В изказването на групата се споделя: " Elvis Presley Enterprises може да удостовери, че тези изказвания са лъжливи. Не е имало никаква продажба на парцели, върху които е натрапен запор. Казано по-просто, подаденият срещуположен иск е за да се спре измамата ".

 

В желае на Кеоф се споделя, че препоръчаната продажба ще бъде " извънсъдебна " и ще се основава на документи, които нарушават законите на Тенеси.

Според правосъдните документи чуването е планувано за сряда.

 

Елвис купува имението " Грейсленд " през 1957 година и живее там до гибелта си две десетилетия по-късно. В началото на 80-те години на предишния век 14-акровият комплекс е отворен за обществеността като тематичен парк, отдаден на историята на музиката. Днес той притегля към 600 000 гости годишно, съгласно информация от мястото на събитието.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР