Отслабването често се превръща във фикс идея, в жертва на

...
Отслабването често се превръща във фикс идея, в жертва на
Коментари Харесай

Напитките пречат на отслабването

Отслабването постоянно се трансформира във фикс концепция, в жертва на която падат някои от желаните храни. Има обаче и друга неприятна част от рестриктивните мерки – прекъсването на потреблението на някои от обичаните питиета.

Какво би трябвало да знаем за другите напитки, които са част от всекидневието ни и към които в една или друга степен би трябвало да сме деликатни, в случай че желаеме да поддържаме линията си фина?

Газираните питиета – експертите в региона на храненето ще кажат, че газираните питиета са един от първите детайли на хранителния ни режим, от който би трябвало да се откажем, в случай че желаеме да сме слаби.

Да, в някои случаи те водят до отичане на корема, само че не в това се крие вредата им за фигурата. Далеч по-неприятното е, че безалкохолните питиета са източник на огромни количества празни калории, които покачват броя на употребяваните за деня калории неколкократно.

Водата – за водата съвсем няма за какво да приказваме. Освен, че е основа на живота, тя е и значителен детайл от всеки добре плануван хранителен режим, целящ намаление на телесното тегло. Няколко глътки вода заменят няколкостотоин непотребни калории.

 Напитките пречат на отслабването

Плодовите сокове – по сходство на газираните питиета и плодовите сокове са източник на много калории. На към 100 мл приблизително се падат по към 45 ккал. За да не се стига до приема на толкоз напразни калории, само че и да се извлекат в оптималната степен изгодите от плодовете, най-добре е да се избират изцяло натурални артикули.

Горещ шоколад - в множеството заведения ще ви поднесат горещия шоколад със сметана и мляко, и тъкмо толкоз мазнини, колкото и в порция пържени картофки. За това пропуснете сметаната и млякото и ще си имате вкусна, топла напитка потребна за намаляване с не повече от 120 калории и 14 г мазнини.

Зелен чай - естествен стимулатор на отслабването е точно зеленият чай. Консумирането на зелен чай обезпечава крепко сърце и антивирусни сътрудници. Той играе ролята на регулатор на равнището на кръвната захар, усъвършенства метаболизма и неведнъж форсира топенето на мазнините. Препоръчва се пиенето на зелен чай ежедневно по време на диета. Учените настояват, че 5 чаши на ден е магическото число за намаляване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР