Отсъствието на местни хора начело на изборните листи на други

...
Отсъствието на местни хора начело на изборните листи на други
Коментари Харесай

Марешки:Обидно е за варненци да няма други местни водачи на листи

„ Отсъствието на локални хора отпред на изборните листи на други партии е засегнатост за Варна “, разяснява Веселин Марешки.  Лидерът на партия ВОЛЯ показа, че за него е чест да е претендент за депутат от родния си град, където е израснал, където всички го познават и се разхожда свободно по улиците, където е основал бизнеса си и заплаща налозите си. „ Камъкът си тежи на мястото. Силата е покрай корена. Моите съперници не познават Варна, не са стъпвали тук. Ако ги поканя на спор при басейн Приморски, да вземем за пример, няма да дойдат, тъй като няма да знаят къде е ”, сподели още Марешки.

Той зададе разумния въпрос: какво свързва Татяна Дончева, Каракачанов или Слави Трифонов с морската столица? „ Тях ги е боязън и позор да се явят в родните им градове. Ако те са претенденти там, а като запаса се явяват във Варна, ненапълно щях да ги схвана. Но, не са. Това е засегнатост от страна на партиите към техните членове във Варна. Значи са решили, че измежду деятелите им нямат подобаващ локален човек. От друга страна е засегнатост и за всички варненци – очевидно, съгласно моите съперници, няма нито един заслужен варненец, който да поканят да води листите им. Нашия горделив, хубав град, морската столица на България, има кой да го съставлява. ”, сподели още Веселин Марешки.

Той разяснява, че будните и интелигентни хора на Варна постоянно са били коректив на което и да е ръководство. От морската столица постоянно е тръгвал същинският митинг против несправедливостите, а не от жълтите павета. „ Аз имам вяра, че моите съграждани знаят кой  действително прави нещо за тях и кои са парашутистите, които несъмнено не са идвали и на плаж в моя роден град ”, сподели още Марешки.    

Той е роден във Варна, приключил е математическата гимназия. Следвал е инженерни науки в Москва и във Варненския механически университет. Започва революцията в два основни сектора- фармация и горива, точно от Варна. Заради него, градът стана знак на борбата с картела. На последните президентски избори за Марешки гласоподаваха близо половин милион българи. Това е най-високият мажоритарен резултат на избори за целия преход! На парламентарните избори през 2017г. партия ВОЛЯ завоюва 12 депутатски места в 44-то национално заседание.  Веселин Марешки е фамилен, с две деца и две внучета. Не пие, не пуши, спортува интензивно.

Марешки е лидер на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ във Варна. Коалицията е с номер 24 в бюлетината.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР