Отново ще бъдем на една крачка от кабинет, предсказва ясновидката

...
Отново ще бъдем на една крачка от кабинет, предсказва ясновидката
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони разкри следващите президент и премиер

Отново ще бъдем на една крачка от кабинет, предсказва ясновидката на Берлускони в 7/8 ТВ.

" България ще се разсъни с жена министър председател и с жена президент, в разнообразни стадии и няма да е една и съща персона. Президентска република няма да има. До 2025 година ще се въртим в серпантина от избори. Това, което следва на 2 април, картината няма да е по-различна. Обединението на Демократична България и Политическа партия, което в този момент се случва, дай Боже да сгреша и да съм неприятен оракул. Искам нещата да се случват по най-хубавия метод. Но за жалост ще има ще има изменничества, ще има неща, които няма да са в една посока, с цел да намерят консенсус на стратегии и съгласие и няма да продължи доста дълго. Пак ще сме на една крачка от кабинет както бе в този момент, този път ще се случи някакво държавно управление, което няма да бъде трайно, а с доста къс период, 7-8 месеца до година. "
-->
Това предсказа гадателката Теодора Стефанова в предаването " Шоуто на сценаристите " по малкия екран на Слави Трифонов 7/8 TV, съобщи " Марица ". 

„ През 2024-2025 година българите ще си намерят сами водачите. Лидерът ще си го избере България, той не е в тази среда сега, която виждаме сега. На тези избори ще е доста забавно, някои партии ще бъдат доста сюрпризирани от резултатите, ще има разбъркване. Движение за права и свободи влиза доста напред, с Българска социалистическа партия ще се гонят с тях. ГЕРБ-СДС ще бъдат първа политическа мощ Нов индивид ще има на идващите избори. Силно ляво и дясно в този момент няма, само че ще има 2024-2025 година “, добави Стефанова.

" Силвио Берлускони също вижда доста неща като мен, усеща ги. Той също има някакво извънземно наличие. Самата сила се усеща. Не е самовлюбен, стопира се пред всички. Има голямо положително сърце. Измислици са писанията за някакви бунга празненства ", безапелационна бе персоналната врачка на някогашния италиански министър председател и бивш притежател на " Милан ".

" Казах и че Италия ще се разсъни с жена министър ръководител. Случи се ", добави тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР