Отново пътници на авиокомпанията Wizz Air останаха летище София, причина

...
Отново пътници на авиокомпанията Wizz Air останаха летище София, причина
Коментари Харесай

И днес пътници на Wizz Air останаха на летище София

Отново пасажери на самолетната компания Wizz Air останаха летище " София ", причина са продадени повече билети от местата в самолетите, оповестява БТВ.

Тази заран 40 души не са се качили в самолета, макар че имат билет. С преимущество са настанени пасажерите, които е трябвало да летят през вчерашния ден.

Един от пострадалите изяснява, че от компанията му оферират обезщетение от 400 евро.

 Свалиха 23-ма от аероплан на Wizz Air
Свалиха 23-ма от аероплан на Wizz Air

И по този начин щяло да е с всеки полет до 5 септември

Припомняме, че от ПР организацията, която обслужва самолетната компания в България, не отхвърлиха за случаите и сервираха извинения на пасажерите от името на самолетната компания, която дава обещание да направи престоя им на летището допустимо най-приятен.

Свалянето на пасажерите се е получило поради много публикуваната процедура на самолетните компании да се презастраховат против празни седалки в самолета. За да не става това, те постоянно продават повече билети в сравнение с са местата. Според Wizz Air случаите, в които безусловно всички пасажери с продадени билети се появяват на летището, са казус. В такива случаи измежду пасажерите се избират хора на непринуден принцип, които да останат за идващия полет, а в случай че това не оказва помощ, последните чекирани не се качват в самолета.

" Те се компенсират според законодателството за правата на пасажерите ", подчертаха от Wizz Air.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР