Отново и отново се натъкваме на трогателни истории за истинска

...
Отново и отново се натъкваме на трогателни истории за истинска
Коментари Харесай

Хората били против връзката им, но тази двойка със синдром на Даун 25 г живее щастливо заедно

Отново и още веднъж се натъкваме на трогателни истории за същинска обич, оживяла на всички трудностит Въпреки това, когато такива истории са съсредоточени към хора с физически или умствени увреждания, те стават още по-въздействащи.

В стоплящата сърцето история на Томи и Мариан Пилинг любовта побеждава несгодите, демонстрирайки невероятната мощ на човешката връзка.

Първите житейски борби

Мариан е родена на 17 май 1971 година Въпреки че имала любяща майка, Линда Мартин, и нежна сестра, Линди Нюман, която се грижела за нея, животът не постоянно бил елементарен за нея. Тя е отхвърлена от татко си, първият брачен партньор на Линда.

Но с помощта на любовта и поддръжката, която получава от майка си, Мариан израства като витално и общително момиче.

View this post on Instagram

A post shared by Maryanne&Tommy (@maryanneandtommy)

От другата страна на ориста бил Томи, роден на 21 март 1958 година (Световния ден на хората със синдром на Даун). Той израства сирак в дом за грижи в Есекс, губейки родителите си на 12-годишна възраст.

Без поддръжката на близки хора Томи бил изправен пред цялата компликация на живота. Липсата на грижи означавала, че развиването му е нарушено и той съвсем не обръщал внимание на външния си тип.

Първата среща

Пътищата им се събират през 1990 година, когато двамата работят в кухнята на локален образователен дом за хора с увреждания. На 32 години Томи намерил общ език с 19-годишната Мариан. Любовта сред тях била явна и Мариан сияела, когато говорела за Томи.

Техните общи ползи, в това число любовта към готвенето, музиката, храненето, филмите и занаятите, задълбочили връзката им.

Въпреки публичното мнение, което не приело задушевно връзката им, те се радвали на любовта си и след 18 месеца връзка Томи, като същински благородник, изискал позволение от майката на Мариан да се омъжи за него.

View this post on Instagram

A post shared by Maryanne&Tommy (@maryanneandtommy)

На 15 юли 1995 година двойката отпразнувала своята приказна женитба в църквата „ Св. Мария Богородица “ в Есекс, като става първата двойка със синдром на Даун, която се дами в Обединеното кралство и в света.

След брака им Томи живее със фамилията на Мариан в продължение на седем години. След това двойката се реалокира в личен апартамент в съседство, като сестрата на Мериан, Нюман, станала тяхна болногледачка. Нюман споделя мислите си за прелестната им връзка:

View this post on Instagram

A post shared by Maryanne&Tommy (@maryanneandtommy)

„ Той седи и слуша и това й харесва. Това, което поддържа брака им толкоз мощен, е, че в никакъв случай няма прикрито покрито. Те се обичат с цялото си сърце и са почтени един с различен. ”

Смъртта на Томи

За страдание животът им станал сложен, когато Томи бил диагностициран с Алцхаймер преди няколко години. Той бил обиден от коронавирус и бил приет в болница през декември 2020 година, само че не съумял да оцелее поради влошеното си здраве.

View this post on Instagram

A post shared by Maryanne&Tommy (@maryanneandtommy)

Томи умрял на 1 януари 2021 година на 62-годишна възраст, оставяйки след близо 30 години любота на живота си сама. Майка й й съобщила тъжната вест и макар че тя схванала какво се е случило, по-късно попитала по кое време ще се прибере Томи.

Удивителната любовна история на Томи и Мариан смълчала критиците и посочила, че любовта може да преодолее всяко затруднение.

Тяхната мощна връзка и устойчивост в лицето на компликациите не престават да въодушевяват, оставяйки незаличима диря в света.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР