Откритието на уфолог и изследовател-любител, който е известен в световната

...
Откритието на уфолог и изследовател-любител, който е известен в световната
Коментари Харесай

Сензация: Уфолог откри градове на Венера

Откритието на уфолог и изследовател-любител, който е прочут в международната мрежа под името mundodesconocido, провокира същинска сензация. Мъжът твърди, че е разкрил на Венера големи уреди и градове с неестествен генезис.

Според mundodesconocido зданията и оборудванията на Венера безспорно са дело на високотехнологична извънземна раса.

Но по какъв начин е направил това изобретение, ще се запита по-скептичните от вас. Мundodesconocido е проучил и анализирал фотоси, които сондата Магелан е направила още през далечната 1989 г.

По това време галактическият уред бе изпратен по посока на Венера, с цел да учи формата, химичните и тектоничните процеси на планетата.

След деликатно изследване на материалите, които Магелан е изпратил на земята, mundodesconocido е разгласил в интернет видео, в което твърди, че могат да се видят извънземните действия.

Нещо повече, съгласно уфолога във видеоматериала е направена самобитна разходка за феновете в най-големия град на Венера.

 Сензация: Уфолог откри градове на Венера

Действително на фрагментите се виждат обекти, които съгласно mundodesconocido са служили за жилищни комплекси на венерианците.

Очевидно постройките са били издигнати от високо развита в софтуерно отношение раса, защото не престават да излъчват тайнствена светлина и до момента.

Същевременно редица съществени астролози и галактически биолози изрично отхвърлиха изказванието на mundodesconocido за допустимо съществуване на следи от живот и цивилизация на Венера.

Според тях формите и образуванията, които се виждат на фрагментите, изпратени от Магелан, са се образували от разнообразни вулканични потоци в продължение на милиарди години.

Но това не изяснява за какво естествените форми и линии, образували се в резултат на климата и времето на Венера, имат толкоз вярна геометрична форма.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР