Откриха автомобила на мистериозно изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова от Карлово.

...
Откриха автомобила на мистериозно изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова от Карлово.
Коментари Харесай

Открили кръв в колата на изчезналата рейнджърка от Карлово?

Откриха автомобила на мистериозно изчезналата рейнджърка Десислава Стоянова от Карлово. Според близки и съседи на военната, дамата е в неопределеност от няколко седмици.

Колата е открита в автоморга край Карлово. Този следобяд полиция и жандармерия блокираха региона към блока, в който живее Стоянова.

На място работят проверяващи, екипи на "Военна полиция ", Криминална лаборатория и Криминална полиция.

Зелен "Фолксваген Поло " е заварден с ограничаваща полицейска лента, а на място текат огледи.

Според очевидци на задната седалка е имало петна от кръв. Такива има и в градинката пред блока, и на тротоара към автомобила.

На 5 декември Военната прокуратура образува досъдебно произвеждане против Десислава Стоянова за отклоняване от военна работа, тъй като не се е явила на работа. Оттогава е оповестена и за търсене. Все още не е ясно по кое време дамата от 61-ва Стрямска бригада е забелязана за последно.

Нейни сътрудници настояват, че тя не е ходила на работа от вторник - 27 ноември. На процедура това е и денят, от който тя се води изчезнала, макар, че е оповестена за търсене след дни - на пети декември, заяви БЛИЦ.

На 28 ноември, обаче, две деца си играли на топка пред блока на Стоянова. Топката блъснала едното от тях и то седнало на скамейка разплакано. Точно в този миг оттова предходна рейнджърката, която носела пазарска чанта. Спряла се да попита детето какво му е и за какво плаче, след което траяла по пътя си. Децата в действителност са последните, които са видели Десислава Стоянова.

От Пловдив е дошъл криминалист - психолог, който ги е разпитвал в Карлово. Децата са удостоверили тази информация пред проверяващите.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР