Откакто се раздели с фитнес инструктора Кирил Танев Златка Димитрова

...
Откакто се раздели с фитнес инструктора Кирил Танев Златка Димитрова
Коментари Харесай

Черната Златка не иска и да чува за бившия си мъж

Откакто се раздели с фитнес инструктора Кирил Танев Златка Димитрова като че ли е различен човек. Експлеймейтката, около която Танев доби известност, от известно време още веднъж се носи на крилете на любовта и не крие щастието си.

Наскоро атрактивната брюнетка направи серия от самопризнания за новия мъж в живота си, които провокираха бурни реакции в обществените мрежи, най-много в частта, в която го съпоставя с някогашния си.

Както е добре известно, брюнетката имаше връзка с фитнес инструктора Кирил Танев в продължение на 2 години, само че към днешна дата и двамата към този момент са затворена страница един за различен. В живота на Злати към този момент има нов мъж, от който тя е не просто очарована, само че и признава нещо, което надали някой е очаквал да чуе от нея толкоз скоро.

" Не съм имала подобен мъж до момента! Кирил не може да му стъпи на дребния пръст! ", споделила неотдавна тя с приятелки, написа " Уикенд ".

" Омръзна ми да съм първичната, бързаща да показа щастието си. С годините, опита и уроците, които съм научила, ще се опитам оптимално да скрия персоналния си живот”, разяснява неотдавна брюнетката и в тв изявление, като не пропусна да засегне някогашния си с репликите, че съгласно нея една връзка не може да се гради върху ултиматуми, криене и перманентни неистини. С това загатна, че Танев не е бил задоволително прям с нея и по всяка възможност разлъката се е случила поради невярност от негова страна.

" Понякога човек би трябвало да си тръгне, с цел да бъде оценен. Повечето мъже не могат да живеят със мощна жена като мен, не могат да си потъпчат егото. Аз съм доста търпелива, само че сложа ли край, значи е същински край. Започвам да повеждам една борба сред разсъдъка и сърцето, а това е най-страшната борба, само че разсъдъкът при мен постоянно побеждава”, изяснява Димитрова.

С бащата на сина си – Мирослав Недев, раздялата също не беше изключително кротка. В момента те поддържат връзка, само че единствено поради наследника им. И дума не може да става за другарство посред им. " Общуваме обикновено поради детето. Той постоянно е добре пристигнал, в случай че желае да го види. Двамата прекарват известно време дружно ", разяснява още плеймейтката.

И макар че е доста дейна в обществените мрежи и съвсем постоянно дава отговор на въпросите на своите почитатели, Злати се гневи всякога, когато някой от тях си напъха носа не там, където би трябвало. " Ще помоля всички " загрижени " да престанат да ми задават въпроси с вярата да схванат какво се случва с мен. Какво става в леглото ми не е публично притежание и не ви интересува. Имайте малко почитание! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР