Отдавна свикнахме с подхвърлянията на президента и това, че той

...
Отдавна свикнахме с подхвърлянията на президента и това, че той
Коментари Харесай

Фандъкова нападна Радев и осветли огромни загуби в общинската хазна и транспорта


Отдавна свикнахме с подмятанията на президента и това, че той взема избрана страна. Подобни изказвания, подмятания, не отиват на институцията.

Това съобщи пред бТВ столичният кмет и зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ Йорданка Фандъкова във връзка изявлението на Румен Радев в сряда и поради идните парламентарни избори. Президентът разгласи премиера Борисов и депутата от Движение за права и свободи и олигарх Делян Пеевски за ортаци в бизнеса и политиката.

Никога не сме получавали поддръжка, сподели още Фандъкова. ГЕРБ е партията, която в никакъв случай не се е съюзявала и търсила поддръжка на изборите. Други са партиите, които са се съюзявали с Движение за права и свободи, съобщи още тя във връзка думите на президента.

Изцяло в пълномощията на президента е да дефинира датата на изборите, сподели още Фандъкова и изрази вяра това да се случи по-скоро, с цел да може да стартира подготовка на процеса.

Най-важното е да се даде правото на всеки български жител да гласоподава, без значение дали е под карантина или не, както и да се обезпечи сигурността на всички, сподели още Фандъкова.

Относно обстановката с разпространяването на ковид, кметът на столицата съобщи, че се работи по подготовка на втората фаза от имунизацията. Както към този момент стана ясно в нея влизат учителите.

В момента изследваме каква част от личния състав в учебните заведения и по предложение на Столичния общински съвет – в детските градини, учители и спомагателен личен състав, лелките, желаят да се имунизират. Изготвят се описи, сподели Фандъкова.

Тя заяви, че до края на седмицата ще е подготвен плана проектобюджета на София и ще стартират разисквания. По думите ѝ приходите в общинската хазна са с 16 млн. лв. по-малко, поради пандемията 48 млн. лв. са загубите на градския превоз. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР