Отборите на и се изправят тази вечер от 22,00 часа

...
Отборите на и се изправят тази вечер от 22,00 часа
Коментари Харесай

Лацио ще се опита да спре разклатения Байерн

Отборите на и се изправят довечера от 22,00 часа на " " в Рим в завладяващ първи 1/8-финал от Шампионската лига. Двата отбора не са играли в никакъв случай между тях и това прави конфликта още по-вълнуващ.

Баварците са настоящия притежател на трофея, а в Катар прибавиха и купата от международното клубно състезание, което беше шести вероятен клубен трофей през сезона.

След триумфа Байерн сподели съмнения в Бундеслигата. Първо едвам стигна до тъждество 3:3 против, а в последния кръг загуби с 1:2 от Айнтрахт във Франкфурт. Тези резултати неизбежно са раздрусали самочувствието на играчите. View this post on Instagram

Римските " орли " са с 3 победи и 1 загуба от водача в последните си четири мача и излизат със самочувствие против титулования си противник, като ще се опитат да запишат триумф.

Треньорът на Байерн има много кадрови проблеми. и са с позитивен резултат от тест за ковид. Контузени са,,, Танги Нианзу и. Добрата вест за Байерн е обвързвана с положителната форма на, който не стопира да бележи.

С ролята да спре полската голова машина ще се нагърби опитният, който има опит в укротяването му на равнище национални тимове.

Треньорът на Лацио дефинира дуела с баварците като кулминационната точка на работата си отпред на " орлите " в последните пет години. Специалистът чака и с интерес персоналния дуел сред носителя на " Златната обувка " и Роберт Левандовски.

Със сигурност ни чака забавен конфликт довечера, а крайният победител ще стане явен след реванша на 17 март в Мюнхен.

Вероятни сформира:

Лацио: Рейна,, Ачерби, Мусакио, Лейва, Ладзари, Милинкович-Савич,, Марушич, Кореа, Имобиле.

Байерн: Нойер, Дейвис, Ернандес, Боатенг, Зюле, Алаба, Кимих, Коман, Горецка, Сане, Левандовски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР