Отборите на Еквадор и Бразилия не излъчиха победител в световната

...
Отборите на Еквадор и Бразилия не излъчиха победител в световната
Коментари Харесай

Еквадор измъкна хикс от Бразилия, съдията бе главният герой в мача

Отборите на Еквадор и Бразилия не излъчиха победител в международната подготовка от 15-ия кръг в Зона " Южна Америка ". Срещата приключи при резултат 1:1 като гостите в Кито първи поведоха с гол на Каземиро, само че домакините се добраха до равнене посредством Феликс Торес в 75-ата минута. Главната роля в мача обаче имаше съдията Вилмар Ролдан, който имаше поредност от несъответстващи решени, като на няколко пъти трябваше да трансформира отсъжданията си след разглеждане на обстановките с ВАР. Той сподели два червени картон, анулира още два, а също по този начин даде и по-късно анулира две дузпи.

Срещата бе без изключително значение за кариоките, които към този момент са си обезпечили класиране на Мондиала в Катар, като те излязоха на процедура с втория си състав. За сметка на това домакините имат потребност от всяка точка в борбата за класиране и хвърлиха всичко най-хубаво. Нападателят на ЦСКА - София Жорди Кайседо също бе в групата, само че не се появи на терена.

Бразилия откри резултата още с първата си по-добра опция. Матеус Куня стреля с глава от близко, ударът му бе избавен, само че топката попадна в Каземиро, който означи в опразнената врата за 0:1.

В идващите минути съдията Вилмар Ролдан от колумбия взе основната роля. Първо в 14-ата минута вратарят на домакините Александър Домингез излезе неразчетено и с каратистки шут уцели Матеус Куня в региона на врата, а реферът нямаше необикновен избор с изключение на да му извади пряк червен картон.

Само пет минути по-късно обаче численото тъждество на терена бе възобновено. Емерсон спъна набралия скорост Майкъл Естрада, за което получи втори жът и червен картон, като двата отбора станаха с по 10 души на терена.

В 26-ата минута пристигна следващата противоречива обстановка. Алисон излезе и почисти една топка пред наказателното си поле, само че подвигна високо крайници си и уцели в главата Енер Валенсия. Първоначално арбитърът му извади и на него червен картон, само че след дълъг размисъл и разглеждане на обстановката с ВАР, съдията промени решението си и вместо червен картонът стана жълт, като евентуално тълкуванието е, че стражът на Ливърпул въпреки всичко първо игра с топката.

В края на първата част двата отбора размениха по една добра опция. В 42-ата минута Майкъл Естрада получи пас зад отбраната, само че с глава стреля около вратата. В добавеното време пък Матеус Куня насочи страховит шут, който мина рисково покрай гредата.

Втората част стартира с нова драма. Еквадор означи гол в 49-ата минута, който обаче не бе зачетен, защото топката бе напуснала терена в хода на офанзивата.

Само минута по-късно офанзива Каземиро бе изведен зад отбраната, само че направи необикновен пропуск, стрелайки около вратата.

В 55-ата минута още веднъж съдията притегли вниманието към себе си. Еступинян опита да финтира двама играчи на Бразилия и се строполи в наказателното поле. Реферът самоуверено уточни бялата точка, само че последва нова консултация с ВАР, като се видя, че нарушаване в действителност няма и дузпата бе анулирана.

В 75-ата минута Еквадор въпреки всичко се добра до изравняването. При едно центриране от корнер Феликс Торес бе изтърван от отбраната и с глава порази вратата за 1:1.

За да бъде драмата цялостна, в добавеното време реферът още веднъж се прояви. Той отсъди дузпа за Еквадор, откакто Алисон в опит да избие една топка нацели в главата съперников футболист. Освен това сподели и втори жълт и червен картон на вратаря. И тук обаче се намеси ВАР, с цел да поправя следващата неточност на рефера. Той бе извикан да прегледа обстановката и видя, че Алисон пръв стига до топката и по-късно играчът на Еквадор се сблъсква с него. Така дузпата и аленият картон бяха анулирани.
 Мбапе, Холанд, Влахович? Кой е вкарал най-вече преди да навърши 22 години? Мбапе, Холанд, Влахович? Кой е вкарал най-вече преди да навърши 22 години? 28 яну | 00:38 488 0  Официално: Атлетико Мадрид притегли Даниел Вас Официално: Атлетико Мадрид притегли Даниел Вас 27 яну | 23:59 742 0  Фенове на Шалке 04 откриха мемориал в респект на жертвите от Холокоста Фенове на Шалке 04 откриха мемориал в респект на жертвите от Холокоста 27 яну | 23:06 736 4  Севиля възобнови контракта на основен футболист Севиля възобнови контракта на основен футболист 27 яну | 22:34 1276 0  Саудитска Арабия победи Оман и е единствено на точка от класиране на Световното Саудитска Арабия победи Оман и е единствено на точка от класиране на Световното 27 яну | 22:03 1192 0 Виж всички Водещи Новини  ЦСКА - София с титулярите за пролетта против кандидат за купата в Русия ЦСКА - София с титулярите за пролетта против кандидат за купата в Русия 28 яну | 00:06 1654 6  Официално: Филип Кръстев е футболист на Левски Официално: Филип Кръстев е футболист на Левски 27 яну | 19:17 15065 206  Лудогорец удари поляци в ексцентричен мач, 16-годишен избави дузпа Лудогорец удари поляци в ексцентричен мач, 16-годишен избави дузпа 27 яну | 17:55 25983 85  Още един нидерландски бранител е пред трансфер в ЦСКА - София Още един нидерландски бранител е пред трансфер в ЦСКА - София 27 яну | 23:28 2285 11 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР