Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и се изправят днес от 22,00

...
Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и се изправят днес от 22,00
Коментари Харесай

Борусия М застава на пътя на Манчестър Сити

Отборите на Борусия Мьонхенгладбах и се изправят през днешния ден от 22,00 часа на безпристрастен терен в Будапеща в първи 1/8-финален конфликт от Шампионската лига.

За немския отбор това е първо присъединяване във етапа на елиминациите, до момента в който " жителите " са с повече опит и упоритости в конкуренцията.

Борусия М е характерен домашен тим, само че няма да се възползва от това свое преимущество против опитния си противник. Манчестър Сити може да се похвали с успеваемост против немски тимове в Шампионската лига, като е спечелил четири следващи победи.

Треньорът на немския отбор няма проблеми с осъдени и контузени футболисти, само че паниките му са свързани с неприятната форма на тима в последните мачове.

Борусия потегли стремително през 2021 година, като победи грандовете и, само че няма триумф от края на януари.

В последния кръг в Бундеслигата " жребчетата " записаха загуба с 1:2 от закъсалия.В същото време мениджърът на Манчестър Сити може да разчита за първи път през 2021 година като титуляр на.

Аржентинецът беше на скамейката против през уикенда, само че остана неизползвана запаса. Манчестър Сити е в чудовищна форма, като няма загуба от ноември насам и е в серия от 18 следващи победи.

Вероятни сформира:

Борусия Мьонхенгладбах: Зомер, Бенсебайни, Елведи, Гинтер, Лайнер, Нойхаус, Крамер, Хофман, Щиндъл, Тюрам, Плеа.

Манчестър Сити:, Зинченко,, Стоунс,, Родри, Гюндоган, Де Бройне, Стърлинг, Жезуш, Фодън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР