Отборите на Арда (Кърджали) и Локомотив (Пловдив) сътвориха зрелищен двубой

...
Отборите на Арда (Кърджали) и Локомотив (Пловдив) сътвориха зрелищен двубой
Коментари Харесай

Арда и Локомотив Пд не се победиха в зрелище с осем гола

Отборите на Арда (Кърджали) и Локомотив (Пловдив) сътвориха зрелищен дуел на " Арена Арда ", който в последна сметка приключи без победител след крайното 4:4.

Домакините несъмнено са състава, който може да съжалява за крайния излаз от мача, защото до 78-та минута имаха задатък от 4:1, само че след това инкасираха цели три гола и разрешиха на " смърфовете " да стигнат до равенството.

Двубоят стартира стремително за кърджалии, които още преди да е минала и една минута игра получиха право да изпълнят дузпа, която Тонислав Йорданов трансформира в гол за 1:0.

Гостите от Пловдив обаче не трябваше да чакат дълго, с цел да възстановят паритета, като това се случи в 6-та минута, когато прецизен за " черно-белите " беше техният капитан Димитър Илиев.

Равенството се задържа до 64-та минута, когато удар на Лъчезар Котев от отдалеченост рикошира в крайници на футболист на гостите и влетя във вратата на Лукас Рейдер за 2:1.

Четири минути по-късно Иван Тилев беше прецизен за 3:1, а в 73-та минута и Иван Коконов се записа измежду голмайсторите, правейки резултата 4:1.

От този миг обаче стартира завръщането в мача за Локомотив Пд. Първо, Венсан Марсел понижи на 4:2 в 76-та минута, а 10 по-късно Ивайло Димитров редуцира разликата на единствено един гол.

В последната минута от добавеното време пък Милош Петрович вкара с глава за 4:4, носейки точката за " смърфовете ".

В края гостите от Пловдив можеха даже и да стигнат до цялостния поврат, само че техният някогашен пазач Мартин Луков, защитаващ сега цветовете на Арда, се доклада с значима интервенция, с цел да резервира равенството.

Със извоюваната точка Локомотив Пд излезе на седмото място с актив от 37 пункта, колкото има и осмият Берое, който по-късно през днешния ден играе с ЦСКА 1948. Арда е на десетата позиция с 32 точки.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР