Отборът на Виктория Волей (Пловдив) нанесе втора загуба през сезона

...
Отборът на Виктория Волей (Пловдив) нанесе втора загуба през сезона
Коментари Харесай

Виктория Волей победи лидера във Висшата лига и класира се за плейофите

Отборът на Виктория Волей (Пловдив) нанесе втора загуба през сезона на водача в Група Б на Висшата лига Арда (Кърджали). Възпитаниците на треньора Атанас Митрев победиха кърджалии с 3:1 (20:25, 25:19, 25:17, 25:15) . Срещата в залата на СУ " Цар Симеон Велики " в Пловдив завърши за 75 минути игра.

Със извоювания триумф Виктория Волей има към този момент актив от 29 точки след 10 победи и 3 загуби. Арда резервира първото си място с 34 точки. Така, кръг преди края на постоянния сезон, пловдивчани на процедура си осигуриха присъединяване в полуфиналните плейофи на Висшата лига, защото не могат да бъдат изместени от второто място.

" Поздравявам момчетата за класирането в плейофите, защото това беше главната ни задача преди началото на сезона. От дуела против Арда обаче би трябвало да си извлечем много поучения, тъй като имаше и известно разпределяне от наша страна. Трябва да сме по-отговорни в идните дуели в плейофите ", съобщи за формалния уебсайт на Виктория Волей треньорът на отбора Атанас Митрев.

victoriavolley.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР