Отборът на Локомотив София излезе на първа позиция във временното

...
Отборът на Локомотив София излезе на първа позиция във временното
Коментари Харесай

Локомотив София изкова ценна победа и вече е 1-ви във Втора лига

Отборът на Локомотив София излезе на първа позиция във краткотрайното класиране на Втора лига. Тимът на старши треньора Иван Колев се наложи с минималното 1:0 над столичния Септември и по този метод се възползва от неверната стъпка на Пирин в Созопол през вчерашния ден.

Победния гол за Локомотив София през днешния ден бе дело на Николай Цветков, който вкара четвъртия си гол в четирите си мача за столичните „ железничари”.

Локомотив София и Пирин Благоевград имат еднакъв брой точки на върха в класирането, само че индикаторите на столичани в директните дуели са по-добри.

В седмата минута Николай Цветков получи по левия фланг и стреля от дребен ъгъл, само че вратарят на гостите бе на мястото си и избави.

Още в самото начало на срещата наставникът на Септември Христо Арангелов трябваше да извърши насилствена промяна в състава си, откакто Запро Динев получи контузия и не съумя да продължи дуела. На негово място в деветата минута се появи Кристиян Пешов.

Първият късмет за гостите пристигна след недоразумение сред защитата на Локомотив и вратаря Божидар Митрев. Атанас Кабов обаче не се ориентира добре и не съумя да се възползва. Светослав Диков тормози вратаря Банков с отдалечен удар, само че въпреки всичко стражът на гостите, макар първичните съмнения, съумя да улови.

До края на първата част двата отбора демонстрираха много равностойна игра, като съставът на домакините въпреки всичко бе този, който стигаше до по-добрите положения пред противниковата врата. Вратарят на гостите обаче се оправи с дребното положения и не позволи изненада.

През второто полувреме обаче, отборът на Иван Колев стигна до заветния гол. Той бе дело на Николай Цветков в 67-ата минута.

Орачев проби по лявото крило и пусна топката към своя съотборник, който бе оставен непокрит пред наказателното поле на съперника. Цветков пое топката и откакто стигна на границата на наказателното поле, насочи прекрасен удар по диагонала, който не остави шансове на вратаря на Септември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР