Отборът на Лацио излезе с официално становище, насочено към мениджъра

...
Отборът на Лацио излезе с официално становище, насочено към мениджъра
Коментари Харесай

Лацио определи Жозе Моуриньо като обсебен

Отборът на Лацио излезе с публично мнение, ориентирано към мениджъра на градския конкурент Жозе Моуриньо. " Лациалите " упрекнаха португалеца в пренебрежение, след изказване на мениджъра, че Лацио завоюва последната си среща с гол от засада.

Треньорът на " римските вълци " беше неудовлетворен от нулевото турнирно тъждество на отбора му с Болония. На конференцията след срещата той се оплака, че от своя страна отборът на Лацио завоюва своя мач против Специя в Серия А с гол от засада.

" Нещото, което не се е трансформирало за последните 22 година е, че можеш да спечелиш мач с гол от засада. Вчера един от тимовете победи с гол от засада ", съобщи експертът, без да посочва името на тима.

В отговор на думите му Лацио разгласява известие на клубния си уебсайт, в което, без да посочва Моуриньо, го дефинира за захласнат от протичащото се в Лацио, а не в личния му клуб.

" Фактът, че през 2022 година един треньор непрекъснато приказва за дейностите на други тимове и решенията на съдиите. Медиите, от своя страна, обръщат внимание на тези мнения и не помнят за професионалната си роля и своята безпристрастност. Това значи, че те са захласнати от Лацио. Мислите им са ориентирани към проблемите на други тимове, вместо към личните им цели. Някои протагонисти подлагат на критика ВАР и съдиите прекомерно постоянно. Лацио не може да одобри тези обвинявания ", написа в изявлението на клуба.

Nota della Società


— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio)

Три мача преди края на сезона и двата тима имат по 59 точки. Рома заема 5-ата позиция в класирането, до момента в който Лацио е място по надолу в подреждането.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР