Отборът на ФК Созопол ще изиграе тази седмица първите си

...
Отборът на ФК Созопол ще изиграе тази седмица първите си
Коментари Харесай

Созопол с две проверки тази седмица

Отборът на ФК Созопол ще изиграе тази седмица първите си две контролни срещи от лятната подготовка. Съперник на " небесносините " в първата е втородивизионният ПФК Спартак (Варна). Спарингът е очакван за четвъртък /04-и юли/, от 18:00 часа, на състезателен комплекс " Албена ". Втората инспекция е два дни по-късно - 06-и юли /събота/, от 19:30 часа, на стадион " Арена Созопол ". Противник ще бъде Нефтохимик (Бургас), който също завоюва промоция за Втора лига и през този сезон ще семейства в Созопол.

Както към този момент знаете, през този сезон задачата пред " вампирите " остава промоция за Втора лига и завръщане в професионалния футбол. Очертава се мощен и оспорван сезон в Трета лига -Югоизток, а вкус към лидерската позиция насочва още Черномрец (Бургас). Марица Пловдив също не е за отписване, а фейрплей и през този сезон се чака да покажат момчетата на Мирослав Миндев - ФК Загорец (Нова Загор)а. Ръководството на Черноморец в лицето на Радостин Кишишев направи сериозна селекция, привличайки в своя състав и голмайстора на Созопол през миналия сезон от пролетта - Трайо Грозев. Това демонстрира, че " акулите " няма да се откажат от борбата със Созопол през този сеозн и ще нападат първото място.
Ръководството на " небесносините " договаря с няколко футболисти, като до няколко дни би трябвало да бъде притеглен и централен умел защитник. От състава на Маргарит Димов отсъства единствено французинът Уилфред Гримо, който е контузен и се чака да се причисли към тима в идващите седмици. Останалите нови попълнения са разполагаем за утрешната среща.

СНИМКА: Котаспорт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР