Няма мъж в леглото на финалистката от Ергенът блондинката Маги

...
Няма мъж в леглото на финалистката от Ергенът блондинката Маги
Коментари Харесай

Маги Томова от „Ергенът” прецакана от всякъде

Няма мъж в леглото на финалистката от „ Ергенът ” русокоската Маги Томова. Това признава тя, откакто бе зарязана на крачка от сватбата от Алек Младенов. Медийни спекулации се оказаха новините, че небрежно си е намерила паралия за гадже. С който е щастливо обвързана.

Самата тя издаде, че нощите й са самотни и няма човек до себе си. А по отношение на ергенът русокоската призна, че още незабавно го зачеркнала вечно. Но за нея било повече въпрос на накърнено его, в сравнение с да страда за изгубената обич.

В последна сметка Маги единствено може да благодари на Алек, че най-после си е свалил маската и посочил на всички що за човек е: ”Не мога да го нарека същински мъж, имам друга визия за подобен. Но откакто претърпях обидата разбрах че той ни е направил услуга с Нани.

Маги показа още, че  най-вълнуващите мигове, които сме следили на дребния екран за нея не били толкоз сантиментални тъй като ергенът бил невещ в целувките: „ Даже и по тая част не го биваше, в случай че сте забелязали през повече от времето се целувахме не като същински влюбени, а със затворени уста. ”

Отначало Магдалена била дала прошка на Алек, че ги за заряза с видеопослание, само че откакто го видяла какви ги разправя по интервютата, че на никоя не дал вяра се заклева в никакъв случай да няма амнистия.

А по отношение на видеото, в което я видяхме да подскача от наслада, че някой е подарил скъпарки джип се разбра че е рекламен клип на автомобилна къща и колата  оставена да бъде продадена,. Така, челюбовник-богаташ липсва  варненката все още  си търси половинката на живота си.

Автор:Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР