Шефът на голямо летище в Обединеното кралство, засегнато от огромни

...
Шефът на голямо летище в Обединеното кралство, засегнато от огромни
Коментари Харесай

Шефът на летището в Бирмингам разкрива кога проблемите с опашките ще приключат и отправя молба към пътниците

Шефът на огромно летище в Обединеното кралство, наранено от големи опашки от пасажери, извиващи се през вратите на терминала, споделя, че проблемите със сигурността ще бъдат отстранени изцяло единствено откакто Правителството даде зелена светлина за потреблението на новоинсталирани скенери.

Въпреки това, в това, което ще бъде обезпокоително самопризнание за тези с полети, резервирани от летище Бирмингам това лято, основният изпълнителен шеф на туристическия център сподели, че не е известно по кое време краткотрайно стопира потреблението на новоинсталираните скенери за сигурност щеше да свърши.

Ник Бартън сподели пред Mirror, че Министерството на превоза отчасти е оставило летището на мрачно в петък, когато разгласи, че високотехнологичните скенери не могат да се употребяват, с цел да разрешат на пасажерите да пътуват с двулитрови бутилки в ръчния им багаж, както е планувано.

Той призна, че конфигурацията на залата за заминаващи с новоинсталираните скенери значи, че опашките няма да бъдат върнати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР