От ЦСКА излязоха с информация за новия стадион. От клуба

...
От ЦСКА излязоха с информация за новия стадион. От клуба
Коментари Харесай

ЦСКА запозна държавата с проекта за новия стадион

От ЦСКА излязоха с информация за новия стадион. От клуба оповестиха, че са срещнали страната към този момент с плана за новото спортно оборудване.

Ето какво написаха " алените ":
 ЦСКА пусна в продажба билетите за Вечното дерби
ЦСКА пусна в продажба билетите за Вечното дерби

Мачът е в понеделник

ЦСКА срещна страната с плана за новия стадион Днес се организира среща сред спортния министър Весела Лечева, Данаил Ганчев, изпълнителния шеф на " Спортни парцели Българска Армия " АД Данаил Димов и представители на ИПА - архитектурното бюро, отговорно за плана. Бяха показани механически елементи и образна презентация на оборудването.

Проектът беше признат извънредно положително от представителите на страната. Готови сме да го покажем и на вас! На специфична конференция на 24.04. от 10:00 ч. в Българска телеграфна агенция пред представители на медиите ще покажем свършеното дотук пред необятната общност и ще ви срещнем с отдадения екип, който работи неуморно по основаването на новия ни дом. Журналистите, искащи да участват на събитието, могат да заявят своята акредитация до 18.04., като изпратят имена и фотография на годна журналистическа карта на [email protected].

За нашата татковина, за нашите деца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР