Манчестър Юнайтед сложи край на серията си от три мач

...
Манчестър Юнайтед сложи край на серията си от три мач
Коментари Харесай

Юнайтед се върна към победите, но остава осми

Манчестър Юнайтед постави завършек на серията си от три мач без победа с 3:2 над Нюкасъл. Така двата отбора се изравниха по точки в класирането. Свраките обаче са седми, а алените дяволи – осми. Това значи, че за първи път от 34 години насам Юнайтед може да приключи отвън първата седмица.

В последния си мач на „ Олд Трафорд “ за сезона отборът на Ерик загар Хаг се оправи чудесно, разчитайки на куп млади играчи. Най-добро усещане направи почналият на дясното крило Амад Диало, който приключи с гол и асистенция. В 31-вата минута 21-годишният Диало асистира на 19-годишния Коби Мейно, който откри резултата.

Самият Диало бе прецизен за 2:1 в 57-мата минута с прекрасен удар с левия крайник от въздуха. 21-годишният Расмус Хьойлунд, който се появи като запаса, вкара трети гол за домакините в 84-тата минута..

За Нюкасъл точни бяха Антъни Гордън в 47-мата минута и Люис Хол в добавеното време.

С три точки пред Манчестър Юнайтед и Нюкасъл е. Сините излязоха на шеста позиция след 2:1 над Брайтън. С 22-рия си турнирен гол за сезона Коул Палмър даде преднина на Челси в 34-тата минута, а половин час по-късно Кристофър Нкунку повиши на 2:0 за гостите.

В края на мача Рийс Джеймс бе изпъден с червен картон за жестоко нарушаване. Това разреши на Дани Уелбек да вкара почетен гол за чайките в продължението.

Сините се нуждаят от точка в последния си мач – против Борнемут, с цел да са сигурни за Европа. Ако пък те завоюват, а Тотнъм загуби, Челси може да приключи и пети. Брайтън е на десето място с 48 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР