От скъпоценните камъни се правят талисмани, които имат различни задачи.

...
От скъпоценните камъни се правят талисмани, които имат различни задачи.
Коментари Харесай

Талисман от ахат стопява гнева

От скъпоценните камъни се вършат талисмани, които имат разнообразни задания. Тези талисмани могат дасе носят във тип на украшения или да се увият в парче плат и да се носят постоянно покрай тялото.

Тези, които желаят да са щастливи и радостни, би трябвало да носят покрай тялото си гранат. Хората, които се усещат самотни и нещастни, би трябвало да употребяват смарагд.

Талисманът от елмаз подарява неотстъпчивост и мощ и носи благополучие. Ахатът защищава от завистници и уроки. Собственикът на амулет от топаз ще почувства по какъв начин гневът му се стопява и намира от ден на ден нови другари.

Жените, чиито мъже имат неприятно пиене, би трябвало да имат амулет от аметист. Ако усещате непрекъснат боязън при стихия и гръмотевици, направете си амулет от червен корал.

 Талисман от ахат стопява гнева

Подарете на половинката си амулет от сапфир и това ще подсигурява благополучие в любовта. Влюбените ще запазят по-дълго щастието си с амулет от тюркоаз.

Колие от перли оказва помощ за превъзмогване на тъгите на любовта без реципрочност. Жените, които желаят да се предпазят от нощни кошмари, би трябвало да носят кристал.

Аквамаринът е камък на влюбените и пази съпружеското благополучие, спомага за реализиране на благоденствие в живота. Хората, които са заболели, би трябвало да носят на врата си нефрит или малахит.

Хората със мощен дух, които са изгубили уверенност в личните си сили, би трябвало да носят покрай тялото си талисман от оникс. Талисманите от циркон усъвършенстват умствените качества.

За пътешествениците е подобаващ амулет от берил, тъй като благоприятства за постоянството на възприятията. Халцедонът оказва помощ при душевна уязвимост.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР