От пускането му до момента, Unlimited 100 се наложи като

...
От пускането му до момента, Unlimited 100 се наложи като
Коментари Харесай

Unlimited 100 е най-предпочитаният план на Vivacom

От стартирането му досега, Unlimited 100 се наложи като проектът, който се радва на максимален интерес от страна на клиентите на Vivacom, тъй като той предлага всичко належащо на едно място за оптимално положително и изцяло преживяване на атрактивни цени.

Това, което отличава Vivacom от останалите, е че предлага неограничени освен диалози и мегабайти, само че и неограничени SMS-и – услуга, която е неповторима за пазара и се предлага единствено в Unlimited проектите на компанията. Потребителите се радват на обичаното HD видеосъдържание, съвършен стрийминг, сърфиране в обществени мрежи и уеб сайтове без закъснение, както и събаряне на файлове с висока скорост.
-->
Vivacom не стопира да трансформира телекомуникационните услуги, които предлага на своите клиенти, с една-единствена цел – да отговори на всичките им потребности. С Unlimited 100 потребителите получат още и впечатляващ набор от спомагателни услуги, като достъп до мобилното приложение на услугата EON за първите 6 месеца, включваща повече от 60 канала, в допълнение наличие с видеотеката Arena Play и спортните канали от пакет DiemaXtra, както и достъп до музикалната платформа TIDAL за периода на контракта.

През 2022 година, Vivacom стартира напълно новите Unlimited проекти за всички консуматори, във всички ценови категории, за първи път в България, като по този метод телекомът даде опция на клиентите си за цялостна независимост в общуването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР