От ПП коментираха, че днес е лъснала поредната лъжа на

...
От ПП коментираха, че днес е лъснала поредната лъжа на
Коментари Харесай

Голям скандал в НС! Какво се случва

От Политическа партия разясниха, че през днешния ден е лъснала следващата неистина на ГЕРБ - прословутото левче за бензина. 

От партията са срещу Законопроекта за компенсиране на разноските на потребителите на моторни горива, импортиран от Делян Добрев и група народни представители, и признат на първо четене. Между първо и второ четене планът претърпял съществени промени и към този момент не било ясно какво тъкмо ще се гласоподава, съгласно Васил Стефанов от Политическа партия.
-->
Само Делян Добрев и Теменужка Петкова знаели текста, който през вчерашния ден на енергийна комисия е поправен. Затова и Политическа партия няма да го поддържат. Това е следващият опит на едно провалено заричане, сподели Искрен Митев, визирайки обещанието на Бойко Борисов да понижат бензина с левче. Оказа се, че такова левче не съществува, посочи националният представител, съобщи нюз.бг.

Лидерът на ГЕРБ не бил кадърен да откри това имагинерно левче.

Сабрутев извади лев на трибуната. Това, което казвате няма нищо общо с истината, сподели Теменужка Петкова от ГЕРБ. Разберете се има ли един лев или няма, включи се Делян Добрев. Според него българските жители видели поевтиняване на горивата с лев.

Денят, в който умря една легенда, легендата за левчето, заключи днешния ден Искрен Митев.

Тъжно ми е за ПГ на ГЕРБ, показа той и настоя Бойко Борисов да се пенсионира.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР