Хероин за над 1 000 000 лева откриха митническите служители

...
Хероин за над 1 000 000 лева откриха митническите служители
Коментари Харесай

Откриха хероин за над 1 милион лева на „Капитан Андреево“

Хероин за над 1 000 000 лв. откриха митническите чиновници на Министерство на правосъдието Капитан Андреево при инспекция на лек автомобил, влизащ в страната от Турция. Проверката е част от общите дейности против контрабандата с присъединяване на чиновници на Агенция " Митници ", Групово дело " Борба с проведената престъпност ", Групово дело " Гранична полиция " и Национална организация за приходите. Това оповестиха от Агенция " Митници ".

На 26 май идва лек автомобил с българска регистрация.

В колата, ръководена от 24-годишна жена, пътувал и мъж на 41 години, български жители. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция от екип на отдел „ Борба с наркотрафика “.

В хода на контролните дейности, след ремонт на задните гуми на автомобила, във фабричните кухини на праговете, митническите чиновници откриват общо 24 пакета, съдържащи бежово прахообразно вещество. При полевия наркотест веществото реагирало на хероин. Общото бруто тегло на арестувания опиат е 6,120 кг на стойност 1 028 160 лв., оценен за потребностите на съдопроизводството. 

По случая е стартирано следствие под надзора на Окръжна прокуратура –Хасково. На мъжа е повдигнато обвиняване.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР