От първия кръг в първенството стартира и словесната война между

...
От първия кръг в първенството стартира и словесната война между
Коментари Харесай

Битката на тихия фронт започна


От първия кръг в шампионата започва и словесната война сред ЦСКА и „ Лудогорец “. Треньорът на „ алените “ Нестор Ел Маестро дебютира с 2:0 над „ Локомотив (Пд) в шампионата и изстреля първа стрела към Разград.



Ел Маестро засяга обстановката в последната минута на мача „ Лудогорец “ – „ Етър “ (1:0). Тогава нападателят на първенците Свиерчок игра с ръка в наказателното поле, само че дузпа не последва.

Треньорът на ЦСКА изигра ролята и на „ умряла лисица “ с изявлението, че е химера тимът му да смъкна „ Лудогорец “ от върха. „ Много мъчно ще вземем купата – сподели Ел Маестро. – Има един тим, който господства съществено. Подсигурен е финансово и работи добре. Малко е нереалистично да спечелим лигата. “

ЦСКА изигра последствено първо и доста мощно второ полувреме против „ Ботев “. Особено усещане направи бразилският нападател Мауридес. С външност като напусналия Фернандо Каранга той откри резултата в дебюта си. Освен това се показа и като черноработник, който играе за тима. Второто попадение, приключено от друго ново попълнение – Жоржиньо, беше като за учебник.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР