От партия Възраждане потвърдиха, че ще подкрепят вота на недоверие,

...
От партия Възраждане потвърдиха, че ще подкрепят вота на недоверие,
Коментари Харесай

От Възраждане потвърдиха, че ще подкрепят вота на недоверие, иницииран от БСП за България

От партия " Възраждане " потвърдиха, че ще поддържат вота на съмнение, иницииран от " Българска социалистическа партия за България ". Изявлението направи заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на " Възраждане " Цончо Ганев в Бургас.

По-рано през днешния ден от " Българска социалистическа партия за България " оповестиха, че от " Възраждане " имат единствено декларативна поддръжка за вота на съмнение за " неуспех на държавното управление в региона на националната сигурност и защитата “, а в действителност на практика отвод. " Възраждане " изрично отхвърлят да дадат нужните три екземпляра с истински подписи за внасяне на вота преди изборите, съобщи зам.-председателят на Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Атанас Зафиров.

" Опитват се да стъпят на раменете на " Възраждане " да ги забележи някой, само че по този начин или другояче вотът на съмнение, вкаран от тях, ние ще го подкрепим ", съобщи в отговор на Българска социалистическа партия заместник-председателят на " Възраждане " Цончо Ганев. Нещо повече - ние имаме причини, че би трябвало да се осъществя и би трябвало да има оставка на държавното управление, добави той.

Ганев сподели, че по искане на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов е било конкретизирано внасянето да стане незабавно след 29 октомври. В понеделник трябваше да внесем вота на съмнение, тъй като от Българска социалистическа партия желаеха да стане бързо, изясни той. Ние казахме, че няма никакъв проблем - на 30-и като го внесем, в седмицата тъкмо преди балотажите ще има диспути и гласоподаване, уточни зам.-председателят на " Възраждане " и добави, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се е съгласила на това нещо.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР