От настоящата година остават броени дни, затова сега е подходящият

...
От настоящата година остават броени дни, затова сега е подходящият
Коментари Харесай

Най-търсените дестинации в Google за 2017 г.

От актуалната година остават броени дни, по тази причина в този момент е подобаващият миг да забележим кои са най-търсените дестинации за пътешестване през 2017 година

Сред тях има доста екзотични острови, който на драго сърце бихме посетили.

10. Бермуда



Бермудските острови се намират в Атлантическия океан и са над 130. Всички сме чували за райските плажове, само че дали знаем, че на дребното обработваеми земи се отглеждат по този начин тривиалните картофи, зеленчуци и банани.

9. Канкун



Канкун е крайбрежен град в Мексико. Климатът е екваториален, мек и мокър, а оптималните температури доближават до 28°C през януари и до 34°C през август.

8. Бали



Бали е тропически остров, ситуиран в сърцето на Индонезийския архипелаг, който се състои от към 17 000 обособени острова. Известен е със своите плажовете, танци и изкуство (най-вече статуя, изобразяване и дърворезба).

7. Търкс и Кайкос



Разположени са в югоизточната част на архипелага Бахамски острови.

6. Малдивите



Температурите тук варират сред 24 и 33°C. През цялата година... Повтаряме, през цялата година.

5. Пунта Кана



Пунта Кана е най-големият курорт в източната част на Доминиканската република.

4. Аспен



Малко многообразие с отровите. То идва от Колорадо - ски центърът на Съединени американски щати, с не един и два курорта. Сред тях е и Аспен, за който всеки е чувал - просто тъй като е най-прочутият и развитият.

3. Мъртъл Бийч



Мъртъл Бийч е крайбрежен град, ситуиран на Източното крайбрежие на Южна Каролина, Съединени американски щати.

2. Барселона



Градът на Гауди, градът на изкуството, градът от " Сянката напразно " на Карлос Руис Сафон, каталонска столица... Може да продължим още. Но всичко, което прави Барселона толкоз неповторима, евентуално е вследствие на средиземноморския климат с мека, влажна зима и това топло, топло лято.

1. Лас Вегас



Най-търсената дестинация през 2017 година е бил Градът на прегрешението, в който господари на благосъстоянието на жителите му са хазартът и туризмът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР