От лятото не останаха много дни, скоро време ще започне

...
От лятото не останаха много дни, скоро време ще започне
Коментари Харесай

Какво трябва да направи всяка зодия преди края на лятото, за да привлече щастие и любов

От лятото не останаха доста дни, скоро време ще стартира есента. Затова в този момент ще ви дадем скъпи препоръки какво би трябвало да направи всеки зодиакален знак до края на лятото, с цел да притегли шанс, благополучие и обич през есента.

Овен

Създайте нещо със личните си ръце, спортувайте, състезавайте се с другите. Стремете се към водачество. Наблегнете на действието и ще постигнете това, което желаете. Казвайте нещата такива, каквито са.

Телец

Намерете време да се разтоварите. Оставете работата, тя няма да избяга. Направете нещо прелестно за себе си, което ще ви достави наслаждение. Запазете хубавото си въодушевление, вярвайте повече в положителното. Късметът ще е на ваша страна.

Близнаци

Близнаци, пътуването и общуването с интелигентни хора ще ви обогати и освежи. Ще научите нещо ново, което ще ви обогати и ще ви донесе благополучие и обич. Доверете се на хората, приятелите няма да ви подведат.

 шанс и обич

Рак

Раците може да стартират да учат логика на психиката, те би трябвало да се опитат да оказват помощ на другите хора. Ако вършиме положително на някого, това ще ви се върне и на вас. Отидете си по родните места, там ще се заредите с позитивна сила. Медитирайте и си направете режим, който да употребявате дейно наесен.

Лъв

Бъдете все по този начин блестящи и неотразими и любовта и шансът ви ще са с вас. Играта би трябвало да стане значима част от живота ви: в аматьорски спектакъл, с другари на игралната маса, със личните ви деца.

Дева

Вашето слънце разпалва интензивност за подкрепяне на другите. Потърсете занятие, което ще е от изгода освен за вас, само че и за близките. И като занимание изберете нещо, обвързвано с хубост, дизайн или писане. И не забравяйте да следите здравето си и да се грижите за тялото си.

 шанс и обич

Везни

Запознайте се с нови хора, пробвайте се да бъдете забележими, създавайте връзки, преговаряйте, станете съдия в противоречиви обстановки. Общувате с другите, намерете нови партньорства, създавайте другари.

Скорпион

Предизвикайте себе си, като изберете рискови занимания. Не се опасявайте от компликациите. Напротив, станете индивидът, който ловко преодолява трудностите по пътя си и учи другите да вършат същото. Поемете риска, като започнете личен бизнес.

Стрелец

Предайте знанията си на други хора. Важно е да се задълбочите в това, което в действителност ви интересува и да споделите мислите си за него. Ако е допустимо, пътувайте колкото е допустимо повече, изучавайте културата и историята на други страни. Като занимание можете да изберете ученето на непознати езици, конна езда, тенис и шах.

 шанс и обич

Козирог

Овладейте целеполагането и ръководството на времето: планувано - направено. Не се опасявайте да влезете в ролята на водач. Напротив, когато е допустимо, поемете юздите в свои ръце. Като занимание и изберете стречинг, туризъм в планини или пещери и плуване

Водолей

Колкото по-непредвидимо и екстравагантно се държите, толкоз по-ярко ще гори вашето Слънце. Не стойте в сянка: възползвайте се от всяка опция да участвате в публичния живот. Интересувайте се от политика, присъединете се към организация, която сплотява съидейници, хора, запалени по обща концепция. Или сами създайте такава общественост, да вземем за пример започнете собствен блог.

Риби

Най-добрите другари на вашето Слънце са поезията, музиката, езотериката, логиката на психиката, както и фотографията и киното. Опитайте се да намерите по-дълбок смисъл във всичко, станете откривател на света към вас. Правете благотворителна активност, научете се да медитирате, ходете постоянно измежду природата. Като занимание изберете една от посоките в езотериката.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР