От Левски отговориха на треньора на ЦСКА Нестор ел Маестро,

...
От Левски отговориха на треньора на ЦСКА Нестор ел Маестро,
Коментари Харесай

Левски отговори на Нестор ел Маестро!

От Левски дадоха отговор на треньора на ЦСКА Нестор ел Маестро, който разяснява " сините " след мача на " армейците " с Ботев (Пловдив). Ел Маестро май влиза в ролята на Стойчо Младенов и постоянно обръща внимание на Левски. Младият експерт със заменена фамилия съобщи, че пролетта може да бъде счучна за " сините ", тъй като те към този момент са отвън играта за купата.

" Може тази пролет да се окаже скучна за него. Назначиха му съветник (бел. ред. Люпко Петрович). Ще забележим за кого ще е скучна... ", сподели изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов пред медиите.

Той приказва и за бъдещето на треньора Славиша Стоянович. Не стопира да се спекулира, че последният ще бъде уволнен.

" Видяхме се със Стоянович в неделя. Дискутирахме случилото се през първия дял на шампионата. И за реализиране на по-оптимален състав за втория дял. Като имена не мога да приказвам. Стоянович би трябвало да каже какъв вид играчи желае и на какви постове. Ръководството води договарянията за финансовата част. За мен сривът се получи след мача за купата с Черно море. Левски е предизвикателство. Не виждам причина, заради която Павел Колев да откаже на Левски ", добави Иванов.

 Нестор ел Маестро: При Левски всичко е завършило, добре че не сме на тяхно място
Ел Маестро: При Левски всичко е завършило, добре че не сме на тяхно място

" С малко повече шанс можеше да поведем и с 3:0 "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР