От известно време усещаш привличане към един човек. Когато сте

...
От известно време усещаш привличане към един човек. Когато сте
Коментари Харесай

Обича те, не те обича! Разбери истината с това лесно гадаене

От известно време усещаш привличане към един човек. Когато сте близо един до различен, той ти се усмихва чаровно. Когато му пишеш обаче, не е отегчителен, и това те обърква. Започваш да се чудиш – дали в действителност ме харесва! Имаш ли въобще шансове с него/нея?

Истината на тези въпроси можеш да схванеш с една лесна гледанка. Става дума за гадаенето с роза. Розата е доста особено цвете в човешкия обичай и просвета. Тя е знак на обич, романтика, деликатност, пристрастеност.

Още от Древни времена някои общности са вярвали, че притегля любов в живота на хората, само че и има вълшебен качества. Затова са я употребявали в разнообразни гадателски ритуали за обич.

С един от тях ще те срещнем през днешния ден. За да го изпълниш, би трябвало да отидеш до розов шубрак и да зададеш мислено въпроса си. Например: Харесва ли ме Димитър?

След това би трябвало да откъснеш розата и леко да я разклатиш надолу. По броя на падналите от нея листенца можеш да направиш гадаене за обич /виж насоки в галерията/.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР