От излизането на анимационния телевизионен сериал Скуби-Ду през 1969 г.

...
От излизането на анимационния телевизионен сериал Скуби-Ду през 1969 г.
Коментари Харесай

Главната героиня в хитова анимация стана лесбийка

От излизането на анимационния ефирен сериал " Скуби-Ду " през 1969 година постоянно са се появявали клюки за половата ориентировка на една от основните героини. Сега съгласно „ Variety “ героинята на Велма публично е превърната в лесбийка в новия анимационен филм за Скуби-Ду, озаглавен " Trick or Treat Scooby-Doo! ", който беше пуснат за стрийминг на 4 октомври 2022 година

Клип от новия филм е пуснат в Twitter и е гледан повече от 2,8 милиона пъти, като демонстрира по какъв начин Велма е изцяло смаяна и напълно безмълвна, когато вижда новата героиня Коко Диабло, като отбелязва какъв брой стилна, отзивчива към домашните любимци, брилянтна и изтънчена наподобява Диабло, до момента в който носи очила, сходни на тези на самата Велма. Докато държи кутия с фамозните закуски на Скуби, които обичаният дог на всички гълтам лакомо, Велма не може да скрие същинските си усеща към Диабло пред Фред и Дафни, като наподобява, че това е обич от пръв взор.

Героинята е въплътена от актрисата Линда Карделини в игралните филми от поредицата.

Озвучен от актьорите Матю Лилард, Грей ДеЛисле, Кейт Микучи и дългогодишния озвучаващ артист Франк Уелкър, новият филм е наличен за стрийминг и цифрово евакуиране в Amazon Prime Video и други платформи за абонаментни стрийминг услуги.

Франк Уелкър озвучава Скуби-Ду от 2002 година, а Франк Джоунс - от първата серия през 1969 година, което го прави един от най-продуктивните артисти, които са се занимавали с франчайза. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР