От година и половина водещият на централната емисия новини по

...
От година и половина водещият на централната емисия новини по
Коментари Харесай

Юксел върти тайна любов с гъркиня

От година и половина водещият на централната емисия вести по bTV Юксел Кадриев сияе. Журналистът върти загадка обич със сексапилна гъркиня, твърди „ Уикенд”, а информацията ни бе доказана от няколко източника. Всяка седмица новинарят пътувал до Солун, където живее новата му възлюбена и си правел наложителния за влизане в Гърция PCR тест, разкриха сътрудници на тв звездата.

Макар да гони 50-те, разведеният Юксел бил вдлъбнат до уши по красивата русокоска на име Мария. Като всяка типична гъркиня, 35-годишната красавица имала много мъчен манталитет. Именно това се харесвало на Кадриев, който се славел измежду сътрудниците си като майтапчия, само че с необикновен темперамент. Въпреки че връзката на Юксел с Мария ставала все по-сериозна, той не разгласява никакви техни фотоси в обществените мрежи.

Все още не я е показал и на щерка си Габриела, с която живеят дружно в столичния квартал „ Борово”. Заради медийния звук, който се развихря около всяка негова връзка, този път новинарят пазел в загадка обичаната си. 19-годишната тийнейджърка, която учи „ Маркетинг” в Нов български университет, усетила, че баща ѝ е щастливо влюбен, само че не му задавала въпроси за самоличността на приятелката му. Чакала той самичък да ги запознае.

Извънредното състояние провалило рождения ден на Юксел на 27 март, когато страната ни бе лимитирала интернационалните полети. Водещият не съумял да отиде при обичаната си и чествал у дома единствено в компанията на Габи. Всяка година Кадриев отбелязвал най-личния си празник в някое столично заведение, а сътрудниците му от нюзрума на bTV се радвали на великодушна почерпка.

Този път Юксел авансово предизвестил да не му вършат дарове, тъй като празненство няма да има. През лятото, когато новинарят прекарал ваканцията си по плажовете на Егейско море, двамата наваксали дните на изолираност. Влюбеният Юксел даже прописал стихове от обич и изливал възприятията си на белия лист. Някои от творбите си водещият споделя в обществените мрежи. Приятелите и почитателите му го хвалят и окуражават да продължи да написа в рими.

„ И пее нежна ария на небето за две красиви, влюбени души, за две тела и твоите ръце, за мен и теб – за нашите мечти”, написа Кадриев. За 11 години след развода си с оперната певица Бонка Георгиева-Ласло, Юксел завъртя няколко любовни афери, усърдно отразени от папараците на таблоидите. Нито една от тях обаче не бе афиширана от новинаря, който не си разреши да даде гласност даже на връзката си с ослепителната хубавица Ангела, гардеробиерка в „ Шоуто на Слави”.

Бившата брачна половинка на Кадриев пък заряза кариерата на оперна певица и след развода им процъфтя и образно, и финансово. Бонка се омъжи за унгареца Янош Ласло и се откри в сръбския град Суботица, ситуиран покрай границата с Унгария. Там двамата стопанисват един от най-големите кучешки развъдници на Балканите, а семейство Ласло постоянно пътува, с цел да взе участие в киноложки изложения или надпревари. Преди да залюби красивата гъркиня Мария, Юксел имаше връзка с варненката Диди Янкова. Знойната русокоска бе собственичка на империя от 6 компании, множеството от които развиваха активност в областта на козметичните услуги и хубостта.

Янкова сполучливо управляваше елитния център за хубост „ Експложън” в морската столица. Макар че Юксел бе с цели 7 лета по-млад от Диди, разликата във възрастта им въобще не го притесняваше. Янкова бе много поддържана жена и никой не ѝ даваше повече от 40 години. Преди 2 години рак на дебелото черво погуби бизнес дамата, а няколко месеца след гибелта ѝ Кадриев не искаше и да чуе за друга жена, до момента в който не срещна Мария.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР