СЕВЕРЕН УИЛКЕСБОРО, Северна Каролина (AP) — Рики Стенхаус младши хвърли

...
СЕВЕРЕН УИЛКЕСБОРО, Северна Каролина (AP) — Рики Стенхаус младши хвърли
Коментари Харесай

Рики Стенхаус може да бъде изправен пред спиране, след като удари Кайл Буш след състезанието на звездите

СЕВЕРЕН УИЛКЕСБОРО, Северна Каролина (AP) — Рики Стенхаус младши хвърли дясно кроше на Кайл Буш и внезапно, другояче отегчителен All- Star Race на North Wilkesboro Speedway накара почитателите на NASCAR да се насочат към шатрата на Coca-Cola 600 идващия уикенд в Шарлот.

Буш разруши Стенхаус във втората обиколка на надпреварата за $1 милион в неделя вечерта в ход, който изглеждаше като възмездие за метода, по който Стенхаус се състезаваше с него по-рано. Стенхаус закара разваления си Chevrolet до бокса на Буш и го паркира, без да може да излезе от пистата, до момента в който течеше надпреварата, задушен в улични облекла часове наред, до момента в който Буш дойде при своя камион.

Тогава Стенхаус, след къс диалог, хвърли дясно кроше към водача на Шевролет номер 8, поставяйки началото на малко меле, в което участваха членове на екипажа на всеки водач – и бащата на Стенхаус. Сбиването в последна сметка беше прекъснато, само че не и преди да бъдат разменени още думи от двете страни и Стенхаус се зарече: „ Ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР