От година и половина 6-годишният Гого е диагностициран с болест

...
От година и половина 6-годишният Гого е диагностициран с болест
Коментари Харесай

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Малкият Гого има спешна нужда от средства, за да се пребори с болестта на Хиршпрунг

От година и половина 6-годишният Гого е диагностициран с болест на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво. Досега е минал през две комплицирани и тежки интервенции. В момента положението му е влошено и не разрешава скорошни тежки интервенции.

Сумата нужна за лекуването на Гого е 15 000 евро, от които до момента са събрани 5 000 евро, по тази причина и родителите му имат потребност от помощ. Тя би трябвало да бъде събрана до 10 ноември. В формалната страница  " Заедно за Георги "  във Фейсбук е качена цялата информация. Последната обява споделя и за положението на Гого все още. 

" Миналият месец бяхме в Турция, където Гого беше прегледан от детски неврохирург по рекомендация на детския хирург. Беше изработен МР и назначено лекуване с лекарства. Бяхме известени, че след привършване на медикаментозното лекуване ще би трябвало да ни хоспитализират.



От предходната стратегия имаме излишък, който беше в размер на 5 240 евро, тъй като докторите решиха да създадат само МР резонанси. А КТ, проверка на интервенцията и кръвни проби ще създадат на детето при постъпването в болничното заведение.

Този излишък покрива част от нещата, които ще бъдат направени, само че за жалост ще имаме потребност от Вашата поддръжка, тъй като детето не се въздейства от медикаментите и са му назначени в допълнение ректална биопсия и колонография. Трябва да заплатим настрана 15 дни болничен престой, при който ще бъде направено цялостно изчистване на червата и ще одобряваме нужните лекарства.

Молим Ви, най-сърдечно да подадете мощно ръка на нашето момче със споделяния или дарения. Сумите за лекуването са непостижими за фамилията. А пътят на Гого ще е дълъг и тежък. За следващ път насочваме към Вас безкрайни благодарности за това,че не спирате да вярвате в положителното,в здравето на Гошко и с това Вие му давате глътка вяра, поддръжка, помощ и религия. "

Можете да дарите по следните способи:

Дарителска сметка в банка ДСК: 
IBAN: BG03STSA93000029009050
BIC: STSABGSF
Титуляр: Георги Стоянов Стоянов

PayPall -

REVOLUT -  @silviq8rkm
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР