От Фейсбук профила на Ангел ДжамбазкиВчерашната среща на българския министър-председател

...
От Фейсбук профила на Ангел ДжамбазкиВчерашната среща на българския министър-председател
Коментари Харесай

Джамбазки за преговорите с РСМ: Правителството ще предаде българските интереси

От Facebook профила на Ангел Джамбазки

Вчерашната среща на българския министър-председател с сътрудниците му от Балканите е форма на димна завеса, с цел да бъде сбъднат анонс за идно изменничество на българските национални ползи. Именно това се готви от държавното управление, ръководено от господин Петков. Това изменничество е заложено и замислено под натиска на държавните управления и посолствата, които конструираха тази власт. И тя цели започване на допустимо най-скорошен преговорен развой със Северна Македония, без ценене на ползите на България, на човешките права на българите в Северна Македония и на нестихващия език на омразата.

И в случай че министър-председателят договаря права на някакво измислено македонско малцинство в България, то тогава държавното управление му ще извърши изменничество, което надминава най-лошите ни паники и упования. Ако всичко това се случи, ръководещите би трябвало да бъда свалени неотложно.

Призовавам всички български жители, които се интересуват от националната ни история, просвета, достолепие и памет, да се включат в основаването на комитет за отбрана на българските ползи в Северна Македония. Тази организация би трябвало да стартира да координира действия по подготвянето и свикването на народен референдум и да окаже съответния напън върху българското държавно управление. Защото би трябвало да стане ясно, че когато става дума за нарушение на човешки права и български народен интерес, компромис не може и не би трябвало да има.

Ангел Джамбазки подлага на критика и изявлението на Кирил Петков, че страната ни работи за експедитивно за РСМ и правата на малцинствата



Кирил Петков с следващото предателско и необразовано изявление по тематиката Македония. Този път ни осведомява, че работи експедитивно за РСМ и правата на малцинствата. Кога ще работи за България и националния ни интерес, не излиза наяве. Това, което ме тормози е, че работи и за „ правата на малцинствата”. Дебело наблягам, че българите в Република Северна Македония не са малцинство и в никакъв случай не са били малцинство по тези места. Ако приказва за някакво мислено „ македонско малцинство”, то е редно на секундата да си подаде оставката и да се върне в обичаната си Канада. Поредното неуместно създание на просто Киро е, че би трябвало да пуснем Северна Македония в Европейски Съюз час по-скоро. Тази страна ще има място в европейското семейство, едвам тогава, когато спре да възпроизвежда ненавист против България и изхвърли македонизма на бунището на историята.

От просто Киро не чуваме нито дума за същински значимите проблеми, нито най-малко опит за отбрана на националния интерес на България, на хилядите унижавани хора с българско съзнание в Северна Македония, да не приказваме за отбраната на съществени човешки права. Браво! Отново безидейно и безхарактерно политическо говорене, което с лека ръка загърбва ползите на страната ни и на българските жители.

Срамно и надълбоко позорно е към този момент. Този човек живее в собствен успореден свят, в който всичко му се коства ярко и красиво. Но действителността не е такава, уважаеми. Тя приказва с други думи и те не съответстват с премиерските. Защото, в случай че чуем мнението на смесената българо-македонска комисия за действителния прогрес във връзка с противоречивите исторически въпроси, ще разберем обстоятелствата за идиотското отношение на македонските историчари. И къде тук е държавническата позиция и виновното държание на българския министър председател. Ще Ви кажа къде - в кошчето за отпадък. Защото с всеки минал ден този човек потвърждава, че не работи нито за България, нито за българския интерес. Той чисто и просто служи на други. Той е просто Киро и от дълго време към този момент е неподобаващ да бъде български министър председател.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР