От фенската организация на Пирин (Благоевград) - Пирин Ултрас призоваха

...
От фенската организация на Пирин (Благоевград) - Пирин Ултрас призоваха
Коментари Харесай

Фенове на Пирин: Въпрос на време е да се случи инцидент, ако има привърженици на гостите в домакинския сектор

От фенската организация на Пирин (Благоевград) - " Пирин Ултрас " приканиха притежателите на клуба и органите на реда да спрат да пускат последователи на гостуващи тимове в домакинския бранш.

Повод за това е идния мач от 27-ия кръг на efbet Лига сред " орлетата " и ЦСКА на стадион " Христо Ботев ". Двата тима ще се изправят един против различен в неделя (23 април) от 17:45 часа.
 Добри вести за Пирин преди семейството на ЦСКА
Добри вести за Пирин преди семейството на ЦСКА

Вратарят Янко Георгиев ще се завърне под рамката

" В неделя Пирин приема ЦСКА и още веднъж се чака огромна посещаемост от почитателите на двата клуба. Тъй като ПИРИН е хазаин на срещата, призоваваме полицията да не позволява за следващ път гостуващи последователи в домакинския бранш. Това заплашва здравето и сигурността на почитателите и по този метод отблъсква последователите да посетят мача!

Казваме го с предизвестие и към притежателя на клуба - община Благоевград! ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА съдебна експертиза СЛУЧИ ФАТАЛЕН ИНЦИДЕНТ!

Силно се надяваме полицията да си свърши работата и да бъде потребна за жителите на Благоевград и за всички последователи на футбола!

Въпрос?

Как на другите игрища в Първа лига се обезпечават избран брой билети за гостуващите последователи и не се позволяват повече от допустимото?

Абсолютно наясно сме, че стадион Христо Ботев е с извънредно дребен потенциал, който не разрешава сигурността на феновете на сходен вид мачове! За което Община Благоевград би трябвало съществено да намерения. Опитвахме се редица пъти да сложим въпроса на дневен ред, само че не ни беше обърнато внимание!

Не на последно място желаеме ясно да заявим, че нямаме нищо срещу даже и 5000 фена на ЦСКА да участват на мача, стига оборудването да го разрешава и да има бранш от отсрещната страна ", пишат ентусиастите на Пирин.
 Играчите на Пирин не са получавали заплати от два месеца
Играчите на Пирин не са получавали заплати от два месеца

Управителят Атанас Дафинов призна, че най-големият дълг на клуба е към футболистите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР