От днес започва Световното първенство по футбол и в продължение

...
От днес започва Световното първенство по футбол и в продължение
Коментари Харесай

4 идеи за Световното за тези, които не обичат футбола

От през днешния ден стартира Световното състезание по футбол и в продължение на един месец това ще е една от най-обсъжданите тематики. Ако не сте огромен обожател на футбола, само че въпреки всичко не желаете да се цепите от тайфата, когато се събират да гледат мачове, ето няколко хрумвания по какъв начин да извършите вечерта по-забавна, написа teenproblem.net.

Гурме

 

Може да пробвате ястия от целия свят по време на Мондиала. Проверете мач сред кои две страни ще дават по малкия екран вечерта, изберете една от тях и потърсете обичайни предписания от въпросната страна. Ако отивате на посетители, занесете храната и безспорно ще зарадвате домакина с забавното си скимване. Ако пък гледате мача у вас, може, с изключение на да сготвите главното, да помолите някой другар да донесе десерт, още веднъж произлизащ от някоя от страните.

 

Игри с алкохол

 

Измислете си игри с надпиване, разнообразни за всеки мач. Например, да пиете на екс всякога, когато е отсъден корнер или жълт картон. Възможно е и да се обзаложите кой тим ще победи и губещите да би трябвало да изпият един шот от алкохол, който не харесват.

 

 

Футболни прогнози

 

Още при започване на Световното се пробвайте да определите кои 4 национални тима ще стигнат до полуфинал. Ако познаете всички от тях, тайфата ще ви дължи подарък. Друг вид е на всеки мач, който гледате дружно, да се опитате да познаете какъв ще е крайният резултат. Победителят кара някой от победените да отговори откровено на персонален въпрос или му насочва някакво предизвикателство.

 

 

Караоке

 

Подгответе тематична плейлиста по отношение на тимовете, които играят. Например, в случай че играе Англия, може да сложите песни на Oasis, Coldplay, Ед Шийрън, a aко играе Испания - на Енрике Иглесиас, Шакира (заради връзката й с Пике) и така нататък След мача си направете караоке конкурс - кой ще изпее най-добре въпросните песни. Ще има и мачове на страни, от които може да не знаете доста реализатори и песни - дано това не ви тормози. В такива моменти може да вършиме конкурс за това, кой пее най-хубаво ария, която е била химн на международно или европейско състезание.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР