Смъртоносната рибена опашка или как общинското безхаберие погубва нашите животи.

...
Смъртоносната рибена опашка или как общинското безхаберие погубва нашите животи.
Коментари Харесай

Шофьор се вряза в мантинела, щетите са огромни

" Смъртоносната рибена опашка ” или по какъв начин общинското безхаберие погубва нашите животи ". С тези Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики сигнализира за рисков случай.
Прочетете още
Тежкото произшествие е станало тази заран на " Ботевградско шосе " в София. 70-годишен лидер с " Мерцедес " изгубил надзор над колата си и се врязал в крайпътна мантинела, оповестява Русинова.

Тя популяризира и фотоси, показващи вредите след злокобния удар. Металния ограничаващ детайл е проникнал в купето на колата, предизвиквайки съществени провали. Русинова не разкрива какво е положението на водача, само че разяснява положението на мантинелата.

" Вместо обаче това средство за обезопасяване на пътища да му помогне, едвам не го е умъртвило. Защо ли? Защото крайния детайл вид “рибена опашка ” е непризнат от дълго време ", твърди Русинова.

Вижте и цялата обява на Диана Русинова по случая, оповестена без интервенция:

“Смъртоносната рибена опашка ” или по какъв начин общинското безхаберие погубва нашите животи.
Сега може би ще си помислите, че ще ви приказвам за това че “рибата се вмирисва откъм главата ”, само че в действителност ще Ви опиша по какъв начин един несменен детайл на ограничаваща система за пътища (мантинела) едвам не лиши човешки живот тази заран на бул. “Ботевградско шосе ” в гр. София.

Около 10 ч. тази заран на лидер на лек автомобил му призляло. Човекът на възраст към 70 година изгубил надзор на управлявания от него лек автомобил. Забил се в крайпътното ОСП (мантинела). Вместо обаче това средство за обезопасяване на пътища да му помогне, едвам не го е умъртвило.

Защо ли? Защото крайния детайл вид “рибена опашка ” е непризнат от дълго време и вместо да рисуваме противозаконни “реорганизации ” и да се грижим САМО за велосипедистите в този град можеше да се намерения и за по-приоритетни неща, като това да подменим рисковите детайли от пътната среда.
Нищо не може да оправдае некадърността и безхаберието! "

Снимки: Диана Русинова



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР