От деловодството на Народното събрание разкриха къде е направен PCR

...
От деловодството на Народното събрание разкриха къде е направен PCR
Коментари Харесай

НС каза истината за теста на Минчев

От деловодството на Народното събрание разкриха къде е изработен PCR тестът на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.

„ Никола Минчев е направил тестванията си след посещаване на лекуващия го доктор от болница „ Лозенец “, който следи здравето на ръководителя на Народното събрание ”, изясняват от Народното събрание.

Той е направил антигенен тест (с позитивен резултат), след което е направил и бърз PCR тест (с резултат до два часа), който по-късно е посочил също позитивен резултат. „ Тестовете са верифицирани в сертифицираната денонощна лаборатория на болница „ Лозенец “, като са направени на 10.01.2022 година и са въведени съответно към РЗИ-София ”, показват още от Народно събрание.

" Като социална персона, която се среща ежедневно с десетки и даже стотици хора, Никола Минчев се подлага на рутинни проби за COVID-19. Тестът му за понеделник е бил плануван за времето след съвещанието на КСНС. Г-н Минчев навреме е уведомил контактните си лица и обществото ", гласи информацията на Народното събрание.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР