От БСП смятат за формална оставката на Цветан Цветанов и

...
От БСП смятат за формална оставката на Цветан Цветанов и
Коментари Харесай

БСП: Цветан Цветанов напуска парламента, за да остане във властта

От Българска социалистическа партия считат за официална оставката на Цветан Цветанов и я одобряват като политически фалш.

„ Цветан Цветанов напуща Народното събрание, с цел да остане във властта. Това не е честен акт, нито осъзната отговорност, а транспарантен трик за запазване на влияние”, разяснява зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков.

По думите му назначението на доктор Даниела Дариткова за ръководител на парламентарната група на ГЕРБ е доказателство за това. „ Тя е правилен почитател на господин Цветанов. По тази причина и другите съдружни сътрудници са толкоз спокойни. Те знаят добре, че нещо сякаш се трансформира, с цел да остане същото. Това важи както за явните, по този начин и за скритите съдружни партньори”, безапелационен бе Зарков.
Парламентът ще гласоподава в петък оставката на Цветан Цветанов Партньорите на ГЕРБ одобриха промяната на шефа на парламентарната група без напрежение
От партията показаха, че в България демокрацията е под опасност. „ Доказателство за това е фактът, че политик, изгубил политическо доверие, свален от всички постове, които е заемал, посредством кавги и публичен напън, може да е ръководител на избирателен щаб. Това е допустимо единствено в тези страни, в които изборният резултат не зависи толкоз от публичното мнение, колкото от тези, които провеждат изборния развой ", означи Зарков.
Цветан Цветанов напуща Народното събрание, остава в управлението на ГЕРБ (ВИДЕО) Той назова цялата обстановка „ офанзива ” против себе си и направи паралел със абсурда с противозаконното подслушване от края на първия престой на ГЕРБ във властта
Според Българска социалистическа партия единственото, което реализират оставките, е да обезпечат комфорт на премиера Борисов. Този комфорт трае до идващия скандал и до идната оставка, съобщи Крум Зарков.

От Българска социалистическа партия упорстват „ този циничен кръг да приключи” и желаят предварителни избори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР