Бившият капитан на Рори Макилрой за Ryder Cup Пол Макгинли

...
Бившият капитан на Рори Макилрой за Ryder Cup Пол Макгинли
Коментари Харесай

Рори Макилрой се проваля на големи турнири поради два големи проблема, казва неговият бивш капитан за Ryder Cup

Бившият капитан на Рори Макилрой за Ryder Cup Пол Макгинли допусна, че четирикратният победител в огромни шампионати дълго чака пети резултат от това, че полето е по-силен, както и психически проблеми.

35-годишният за последно завоюва огромен шампионат през 2014 година на PGA Championship. Измина съвсем десетилетие и Макилрой се завърна във Валхала - мястото на последния му успех - в търсене на продобиване на трета купа на PGA. И въпреки всичко формата му на тазгодишния Мастърс, както и 25-то място в Кентъки преди началото на последния кръг в неделя, значи, че чакането му евентуално ще продължи.

Макгинли има вяра, че е разпознал две съществени аргументи за огромния триумф на Макилрой суша. „ Има два въпроса за какво той не е играчът, който беше тогава, когато става дума за огромни шампионати “, сподели Макгинли по Golf Channel. „ Сега полетата са по-силни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Коя е брачната половинка на Дъстин Джонсън Паулина Грецки, откакто двойката претърпя пострадване от случай в спалнята
П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР