Бях по чехли и по къси гащи, когато ми се

...
Бях по чехли и по къси гащи, когато ми се
Коментари Харесай

Мъжът, спасил Сашко от Перник: Ако се бяхме забавили с 10 минути, щяхме да го изпуснем и да се завъртим в омагьосан кръг

„ Бях по чехли и по къси гащи, когато ми се обади сътрудника от полицията. Така потеглих незабавно. Тръгнах първо да манастира, тъй като от полицията разбрах, че желал да отиде в манастира. Не го открих там. След това потеглих нагоре към билото на Балкана. Оттам навръх билото го видях, стотина метра, стопирах от надалеч, с цел да видя по какъв начин ще реагира, да се доближа до него, да не се изплаши, да не тръгне да бяга. Доближих се до него: „ Сашко, Сашко, аз съм от положителните, ще те заведа при татко ти, ще ти оказа помощ, изгубил ли си се, какво що? ” И го качих при мен в джипа и тръгнахме надолу ”, споделя Дейвид Бегов пред NOVA.

През цялото време Сашко е изглеждал обезпокоен.

„ Стреснато изглеждаше и леко подбягваше по този начин, пристъпваше, аз му говорех, че съм добър, че ще го заведа при татко му, приближих се до него и го хванах ”, споделя още Бегов.

„ Задавах му въпроси, дадох му водичка, дадох му ябълка, каквото имах в джипа, разпитвах го дали се е уплашил, дали му харесват джиповете, тъй като правеше някакви придвижвания ”, споделя Бегов.

„ Много огромен шанс е имало детето в тази ситуация, тъй като щях да завия вдясно, нямаше да продължа където е той и в случай че се бяхме забавили 5-10 минути, щяхме да го изпуснем и да се завъртим в обаян кръг на търсене ”, споделя Бегов.

Сашко изчезна за малко през вчерашния ден (18 май), като сигналът бе подаден незабавно от татко му. Това, че детето се търси, се оповестява на всички институции. В опит да помогне в гората потегля и горският чиновник от Столична община Дейвид Бегов. В автомобила си той е със брачната половинка си и 3-годишното им дете.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР