От БСП категорично сме изразили позицията си за войната и

...
От БСП категорично сме изразили позицията си за войната и
Коментари Харесай

Министърът на туризма: Не трябва да има пълна депутинизация

От Българска социалистическа партия изрично сме изразили позицията си за войната и желаеме тя да свърши, само че за жалост не се виждат някакви съществени стремежи за диалози за приключване на тази огромна война, а се знае, че в една война в никакъв случай няма победител. Истината е, че това е нашата позиция. Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов в „ Здравей, България “ по Нова Тв.

Последва въпрос на Мирослава Иванова: Вашите сътрудници в обединението от „ Демократична България “ приказват за депутинизация. Трябва ли да има депутинизация в България или Русия е другарска страна както твърди водачът на Българска социалистическа партия?

Трябва да има отбрана на национални ползи. Няма значение от кое място ще договорим газ, за нас е значимо да е на най-хубавите цени за българския бизнес и за българските жители, отговори Проданов. 

Трябва ли да им депутинизация? попита още веднъж Мира Иванова.

Според това, което вземат като ограничения и вършат в Европейски съюз, не би трябвало да има цялостна депутинизация, даде упования отговор Христо Проданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР