От Барселона организираха специална церемония на тренировъчното игрище “Тито Виланова”,

...
От Барселона организираха специална церемония на тренировъчното игрище “Тито Виланова”,
Коментари Харесай

Дембеле: Барса е клубът на моите мечти още от малък

От Барселона проведоха специфична гала на подготвителното игрище “Тито Виланова”, на която клубният президент Жоан Лапорта и Усман Дембеле тържествено подписаха новия контракт на крилото.

След като това стана, Лапорта първи разяснява новото съглашение. “Възхищавам се на Усман като експерт и човек. Това е доста специфичен ден. Той постоянно е желал да остане и постави усилието да се приспособява към новата конструкция на възнагражденията в Барса. Благодаря на всички в клуба, които работиха за този контракт - Матеу, Жорди, играчът…, както и на неговия сътрудник Муса Сисоко. Дембеле има непостижим и доста характерен гений. Той способства с доста за нас. Чави го искаше през цялото време. Тази година е доста значима, би трябвало да спечелим титли. Убеден съм, че ще го реализираме. Днес е доста прочувствен ден за мен. Треньорът те желае, само че също по този начин и клубът”, съобщи президентът.
`
След това думата взе и самият Дембеле. “Много съм благополучен от преподписването. Барса е клубът на моите фантазии още от дребен. Искам сезонът да стартира, с цел да оказвам помощ на тима. В клуба има много хора, които доста са ми помагали. Първите три години бяха много сложни за мен. Сега имам доверието на всички и съм доста по-добре. Първата ми алтернатива постоянно е била да остана. Казах го на президента и на треньора. Това продължи дълго, само че в този момент всички са удовлетворени. Имам предпочитание акцията да започва, с цел да дам всичко от себе си и да оказа помощ на тима да завоюва титли. Барса би трябвало да се бори за купата и за Шампионската лига. Да побеждавам в ШЛ е моя фантазия и ще дам всичко от себе си да я осъществя. Дано това да е най-хубавата ми година. Ще дам всичко от себе си на терена и във фитнеса. Надявам се това да е мощен сезон за Барса”, разяснява френският национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР