Индийският опозиционен политически алианс обеща да проведе първото национално преброяване

...
Индийският опозиционен политически алианс обеща да проведе първото национално преброяване
Коментари Харесай

Кастовото преброяване в Индия се превръща в избирателна линия, тъй като опозицията се прицелва в Нарендра Моди

Индийският опозиционен политически алианс даде обещание да организира първото национално броене на кастовите групи от съвсем век, в случай че бъде определен, в спорен опит да подтиква маргинализирани гласоподаватели, за които твърди, че са беше зарязан от партията Бхаратия Джаната на Нарендра Моди.

Моди господства политиката на Индия в продължение на десетилетие, частично посредством ухажване на гласоподаватели от разнообразни касти, представяйки партията си като обединител на индусите, като в същото време подклажда недоверието към огромното мюсюлманско малцинство в Индия.

Но противниците му настояват, че това е скрило задълбочаващите се компликации и безработица измежду индианците от по-ниска прослойка. Опозицията, халтав съюз от партии, прочут като ИНДИЯ, даде обещание да организира социално-икономическо броене на кастите и да усили позитивните дейности и изгодите за групите в неравностойно състояние, в случай че бъде определена на шестседмичните избори в Индия, които завършват на 1 юни.

Тяхната акция се основ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР