От Българския професионален боксов съюз разпространиха отворено писмо с ново

...
От Българския професионален боксов съюз разпространиха отворено писмо с ново
Коментари Харесай

Родният боксов съюз: Борис Станчев е ползвал документите на Исус

От Българския професионален боксов съюз разпространиха отворено писмо с ново конкретизиране във връзка трагичната кончина на младия български боксьор след присъединяване в галавечер в албанския град Шкодра.
Първоначално се твърдеше, че умрелият е Исус Величков, само че след това се разбра, че става въпрос за Борис Станчов.

Това стана ясно, откакто самият Величков пусна жалейка за умрелия в профила си във Facebook, а от изявления на на околните на Станчов се разбра, че точно той е умрелият български боксьор в Албания. Ето писмото без редакторска интервенция:

" До всички заинтригувани страни,
Уважаеми господа,

" Във връзка с трагичния случай и последвалата гибел на български боксьор на професионално боксово събитие в Шкодра, Албания, на 21 Септември 2019 година, Български Професионален Боксов Съюз още един път изрича своите съболезнования на околните на боксьора. "

" Българският играч Исус Розев Величков е регистриран в Професионалния Боксов Съюз с номер на лиценз 58. Регистриран е с персонална карта и персонални данни на това лице. В това число е пътувал с документи на това лице. "

" От няколко източника постъпи информация, че лицето взело участие в събитието с драматичен край, е Борис Александров Станчев. Към момента Българският Професионален Боксов Съюз има обосновани догатки, че Борис Александров Станчев е употребил непознати документи за приемането на професионален лиценз, с които с непозната идентичност е пътувал в чужбина и взел участие неведнъж в спортни събития. "

" Изясняват се аргументите и събитията по отношение на вкарването в подвеждане на Българския Професионален Боксов Съюз и формалните органи. Веднага щом получи нужната информация по случая, Български Професионален Боксов Съюз ще излъчи публично мнение за случилото се ", беше написано в писмото, подписано от генералния секретар на организацията Евгения Петрова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР